Ροή ειδήσεων

Δούκισσα Νομικού : Μάθε για την σχέση της με τον 35χρονο επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού, ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του 35χρονου επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη.Προχθέςς όμως επίσημοποίησε κατά κάποιο τρόπο τη σχέση της δημοσιοποιώντας για πρώτη φορά στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία με τον αγαπημένο της γράφοντας πόσο πολύ ερωτευμένοι είναι!Ο Δημήτρης είναι γιος της Ελένης Κόκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Σάββα Θεοδωρίδη. Σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Tuffs της Βοστώνης, ενώ είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών. Είναι από τους στενούς συνεργάτες του Σωκράτη Κόκκαλη και το Σεμπτέμβριο του 2008 έγινε διευθυντής  σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μετά αναβαθμίστηκε σε διευθυντή αθλητικής ανάπτυξης.Από τον Ιανουάριου του 2014 είναι αντιπρόεδρος της Β΄ Αντιπρόεδρος της εταιρείας Ιntrakat . Διαβάζουμε στο επίσημο site της εταιρείας”Δημήτριος Σ. Θεοδωρίδης, Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος
 
O κ. Θεοδωρίδης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης. Διετέλεσε Αθλητικός Διεθυντής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εργάστηκε στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αγορών της INTRALOT. Από το Μάρτιο 2012 είναι Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT ενώ το Ιανουάριο του 2014 ορίστηκε Β’Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της.”
Είναι φανατικός Ολυμπιακός και αυτοί που τον γνωρίζουν, λένε ότι είναι ήρεμος, δε χάνει εύκολα την ψυχραιμία του ενώ είναι ιδιαίτερα ευγενικός.Η Δούκισσα και ο Δημήτρης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι και σιγά σιγά η αναπτύχθηκε το ειδύλλιο. Η όμορφη παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να μιλάει για τις σχέσεις της, προτιμά να κρατάει διακριτική στάση αλλά αυτή τη φορά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δημοσίευσε τη φωτογραφία με τον αγαπημένο της  δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι είναι οι δυο τους!️ #GiortazoumeKatheMera #love #passion #happiness”

Back to top button