Δούκισσα Νομικού: Τι ζήτησε δημόσια από τις διαδικτυακές της φίλες και αφορά την εγκυμοσύνη της!

0

Η Δούκισσα Νομικού διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγος της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, αναμένουν με ανυπομονησία να κρατήσουν στην αγκαλιά τους, τον καρπό του έρωτα τους.

Η Νομικού θέλησε να κάνει ένα live video στο Instagram για να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα πολλά μηνύματα και τις ευχές που δέχτηκε. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως σύντομα θα μιλήσει για όλα όσα την απασχολούν και για αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια του live video ζήτησε την βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων. Συγκεκριμένα, είπε σε όλες τις μανούλες να της στείλουν τις δικές τους συμβουλές. Τι πρόσεχαν εκείνες στην εγκυμοσύνη και άλλα διάφορα. Η ανταπόκριση ήταν άμεση, καθώς ξεκίνησαν ήδη  στα σχόλια να δίνουν τις συμβουλές τους.

nomikou 1

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com