Δούκισσα Νομικού: Το ψέμα που της είχε πει ο σύντροφός της στην αρχή της συγκατοίκησης

0

Η Δούκισσα Νομικού προσαρμόστηκε αμέσως στη νέα ζωή στα βόρεια προάστια, στο σπίτι του μέλλοντα συζύγου της. Συγκάτοικοί τους από την αρχή ήταν τα D-boys, τα δύο λαμπραντόρ του Δημήτρη Θεοδωρίδη, πίσω από τα οποία υπάρχει και μια αστεία ιστορία.

Ο Δημήτρης τα είχε συστήσει στη Δούκισσα ως «Danny» και «Droopy», εξού και το D-boys που τους έβγαλε εκείνη και έδενε και με το «D» το δικό της (Δούκισσα) και το «D» του Δημήτρη. Μέχρι που κάποια μέρα έμαθε από τον αδελφό του πως τα λαμπραντόρ λέγονταν Bob και Jack, πριν τα… μετονομάσει ο Δημήτρης, κάνοντας πλάκα στη Δούκισσα!

Έκτοτε, πάντως ακούν όντως στα ονόματα «Danny» και «Droopy», ενώ η παρέα μεγάλωσε με τον Tommy, ένα αδέσποτο σκυλάκι που υιοθέτησαν, και τον Hooch (ράτσας Ντογκ του Μπορντό) που ο Δημήτρης έκανε δώρο στη Δούκισσα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2015, λίγο μετά τη συγκατοίκησή τους.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!