Δούκισσα Νομικού: Το ταξίδι του μέλιτος συνεχίζεται στη Νέα Υόρκη!

0

Σε μία από τις ομορφότερες φάσεις της ζωής της βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού! Μετά τον λαμπερό γάμο της, το περασμένο καλοκαίρι, με τον άνδρα της ζωής της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, το ζευγάρι περιμένει τον καρπό του έρωτά του. Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και προσπαθεί να ζει την κάθε στιγμή αυτού του όμορφου ταξιδιού. Άλλωστε, το να γίνει μητέρα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της!

Μάλιστα, η Δούκισσα και ο Δημήτρης βρέθηκαν για λίγες μέρες στο Λονδίνο, για να κάνουν επιτέλους – έστω και αργοπορημένα – τον μήνα του μέλιτος! Το ζευγάρι απόλαυσε στο έπακρο τον έρωτά του, στην βρετανική πρωτεύουσα, λίγους μήνες πριν έρθει το νέο μέλος της οικογένειάς του. Και μετά το Λονδίνο… σειρά είχε η Νέα Υόρκη.

Η Δούκιδδα Νομικού και ο σύζυγός της βρέθηκαν στην Αμερική και η ΄’ομορφη παρουσιάστρια ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από το ταξίδι…

Το ζευγάρι μάλιστα, φαίνεται να περνά τέλεια, με την όμορφη Δούκισσα να απολαμβάνει την κάθε στιγμή και να ετοιμάζεται όσο καλύτερα μπορεί για τον ερχομό του μωρού της. Μάλιστα, όταν επιστρέψει Αθήνα την περιμένει και μελέτη, αφού ήδη αγόρασε βιβλία σχετικά με την κύηση, ώστε να είναι προετοιμασμένη για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, όταν γίνει μητέρα.

Μάλιστα, η Δούκισσα μίλησε για την εγκυμοσύνη της – κάτι που έχει κάνει μόνο μια φορά, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του συζύγου της – στο προσωπικό της blog, Dutchess Daily, με τα πιο όμορφα λόγια:

“Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν είχα σκοπό να μπω στη διαδικασία να διαβάζω τα πάντα για όλο αυτό το θαύμα που συμβαίνει στη ζωή κάθε γυναίκας όταν μένει έγκυος. Μου είχαν πει αρκετές φίλες μου πως το μεγαλύτερο λάθος που είχαν κάνει εκείνες στη δική τους εγκυμοσύνη είναι ότι διάβαζαν τα ΠΑΝΤΑ, δηλαδή και τα καλά αλλά και τα κακά που μπορεί να συμβούν”, γράφει χαρακτηριστικά και προσθέτει “Προσωπικά λοιπόν, ήξερα από την αρχή ότι δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Ήθελα να είμαι χαλαρή και να απολαμβάνω κάθε λεπτό από αυτή τη μαγεία που μου συμβαίνει. Δεν μπαίνω να διαβάσω τα κακά σενάρια, δεν θέλω να ξέρω τίποτα άσχημο. Άλλωστε έχω εμπιστοσύνη στο μητρικό ένστικτο που έχει ήδη ξυπνήσει”!

Hello NY? Εχει κάποιο κρύο εδώ! #freezingcold #ny #nyc #dutchesssdaily #traveldiary

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com