Hit enter after type your search item

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Σε πλειστηριασμό η περιουσία του!

/
/
img

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή, αφού η περιουσία του «βγαίνει» σε πλειστηριασμό! Προέρχεται από μια από πιο θρυλικές μουσικές οικογένειες της χώρας με παράδοση στη μουσική.

Από τα μέσα του περασμένου αιώνα μπήκαν δυναμικά στον χώρο, τραγουδώντας και αφήνοντας ο καθένας το δικό του στίγμα. Αυτή τη περίοδο όμως περνά μια από πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του. Κάτι η έντονη διαμάχη χρόνων με την πρώην σύζυγο του, κάτι τα προβλήματα υγείας, κάτι η κρίση, κινδυνεύει να χάσει το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο.

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο τραγουδιστή! Στο νοσοκομείο ο…

Το ανάκτορο που δημιούργησε το 2009 σε περιοχή της Αθήνας. Πρόκειται για ένα πενταόροφο κτίριο με υπόγειο πάρκινγκ τριών επιπέδων. Το ακίνητο έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 914 τ.μ. και οι όροφοι του καταλαμβάνουν συνολικά 1.997τ.μ.!

Στον συγκεκριμένο χώρο ο τραγουδιστής είχε δημιουργήσει μουσικές σκηνές, με σκοπό, ο χώρος να αξιοποιείται για χορούς και συνεστιάσεις.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το roof garden, όπου οι θαμώνες είχαν «πιάτο» όλη την Αθήνα. Τώρα όμως όλα αυτά κινδυνεύουν να γίνουν παρελθόν!

Δύσκολες ώρες για κορυφαίο τραγουδιστή! «Μου έκοψαν τα νεύρα, τρέμω, το χέρι μου είναι κρύο» αναφέρει ο ίδιος!

Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να διακόψει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις που είχε για το 2019 καθώς έπεσε στο σπίτι του επιδεινώνοντας ένα παλιό τραύμα που είχε υποστεί σε ατύχημα.

Η σύζυγός και μάνατζέρ του Σάρον είχε δηλώσει ότι ο Όζι τραυματίστηκε στην πλάτη, τον αυχένα και τον ώμο του και θα έπρεπε να αφαιρέσει τις λάμες, που είχε βάλει μετά από ένα ατύχημα που είχε το 2013.

Σοκ! Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής βουτηγμένος στα αίματα!

Σε συνέντευξή του ο Όζι στο Rolling Stone μίλησε για το ατύχημά του, αλλά και για τον μακρύ δρόμο της αποκατάστασής του. «Έπεσα κάτω πραγματικά, πραγματικά σκληρά. Χτύπησα το πρόσωπό μου. Για τους πρώτους τέσσερις μήνες ζούσα ένα μαρτύριο. Ήταν ότι πιο μαρτυρικό είχα ζήσει μέχρι τότε. Ήταν απαίσιο».«Κάνω φυσικοθεραπεία και εργοθεραπεία, αλλά η πρόοδος είναι πολύ αργή και λένε ότι μπορεί να κρατήσει τουλάχιστον έναν χρόνο. Ελπίζω να γίνω καλά και να ξεκινήσω τον Ιανουάριο»

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Σε πλειστηριασμό η περιουσία του!

Ο Όζι μιλάει και για τη χειρουργική επέμβαση που έκανε μετά το ατύχημά του και πώς αυτή τον επηρέασε.«Όταν έγινε η επέμβαση στον ώμο, έκοψαν και επανασύνδεσαν όλα τα νεύρα. Γι’ αυτό τρέμω συνεχώς. Και με δεδομένο ότι μου έχουν κόψει τα νεύρα, το δεξί μου χέρι είναι μόνιμα κρύο».

Είπε ακόμα ότι ακολουθεί αντιθρομβοτική θεραπεία καθώς εμφανίστηκαν θρόμβοι στα πόδια του. «Δεν ξέρω από πού ήρθαν. Η νοσοκόμα μου είπε ότι πρέπει να είμαι προσεκτικός και να μην τραυματιστώ γιατί υπάρχει θρόμβος στο αίμα μου κι όλα αυτά είναι επικίνδυνα».«Είναι τρομακτικό. Από τα 40 μέχρι τα 70 μου ήμουν μια χαρά και ξαφνικά στα 70 μου με εγκατέλειψαν όλα».

Οπως αναφερει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Όζι Όσμπορν αναμένεται να επιστρέψει στη σκηνή για τη συνέχιση της περιοδείας του στο Ηνωμένο Βασίλειο και την υπόλοιπη Ευρώπη στα τέλη Ιανουαρίου.

iefimerida.gr

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :