Δύο μαθητές νεκροί από αυτοκίνητο που μπούκαρε στην τάξη την ώρα του μαθήματος

0

Δύο αγοράκια οχτώ ετών σκοτώθηκαν όταν αυτοκίνητο κατέληξε μέσα στην τάξη τους την ώρα του μαθήματος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο δημοτικό σχολείο Banksia Road, ενώ τρία ακόμα κοριτσάκια τραυματίστηκαν.

Την ώρα του δυστυχήματος μέσα στην τάξη βρίσκονταν 24 μαθητές και η δασκάλα τους. Οι υπόλοιποι 19 είχαν ελαφρά τραύματα και δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο από τα μέλη των ασθενοφόρων.

Η οδηγός, μια 52χρονη γυναίκα συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι δεν έπεσε πάνω στο σχολείο επίτηδες.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 09:45 τοπική ώρα την Τρίτη με το πλήρωμα των ασθενοφόρων να κάνει λόγο για πραγματικό πανδαιμόνιο.

«Παιδιά ούρλιαζαν και έκλαιγαν, ενώ οι δασκάλες ήταν σε κατάσταση σοκ», δήλωσε μία νοσηλεύτρια.

Τα δύο αγοράκια μεταφέρθηκαν αμέσως στο κοντινότερο νοσοκομείο, όμως υπέκυψαν στα σοβαρά τραύματά τους. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα εννιάχρονο κοριτσάκι, ενώ σταθερή είναι η κατάσταση των άλλων δύο που τραυματίστηκαν.

Η οδηγός υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις για να διερευνηθεί σε τι κατάσταση βρισκόταν την ώρα του δυστυχήματος, ενώ δεν είναι γνωστό ένα είχε κάποια σχέση με το σχολείο.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

korkoppap