Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου! Στο νοσοκομείο για την κόρη της, Αέλια
Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου! Στο νοσοκομείο για την κόρη της, Αέλια Η παρουσιάστρια έκανε μόνη της εκπομπή.
Η Κατερίνα Καραβάτου καλημέρισε τους τηλεθεατές, χωρίς το ταίρι της.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ – ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ
Η παρουσιάστρια ήταν μόνη της και εμφανώς συγκινμένη, αποκαλύπτοντας πως ο σύζυγός της, Κρατερός Κατσούλης, βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς νοσηλεύεται η κόρη τους, Αέλια.
Η κόρη του ζευγαριού νοσηλεύτηκε το 2020, χωρίς ωστόσο η Κατερίνα Καραβάτου να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη. κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στο νοσοκομείο.
Χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη ξεκίνησε η εκπομπή, Στη Φωλιά των Κου Κου και η Κατερίνα Καραβάτου εξήγησε πως ο σύζυγός της δεν είναι στην εκπομπή γιατί βρίσκεται στο πλευρό της κόρης τους στο νοσοκομείο.
ΑΓΩΝΙΑ για την ΖΩΗ της Κατερίνας Καραβάτου! ΑΝΗΣΥΧΟΣ ο Κρατερός Κατσούλης
Η Κατερίνα Καραβάτου είπε συγκινημένη: «Δεν είναι ο Κρατερός μαζί μας. Είναι μαζί με την Αέλια μας η οποία έπρεπε να νοσηλευτεί χθες εκτάκτως. Όλα όμως καλά θα πάνε. Αγάπη μου σε φιλούμε και σου ευχόμαστε πολλά περαστικά. Και θα είσαι γερή και δυνατή όπως πάντα»!
Κατερίνα Καραβάτου: Ξεσπάει “Μ’ έφαγε η Σπυροπούλου από τον Alpha”
Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή αλλά και φωτογραφίες της κούκλας κόρης τους, Αέλια Κατσούλη!