Δύσκολες ώρες για τον Jimmy Fallon – Έχασε την μητέρα του

0

Είναι γνωστός για τη θετική του σκέψη, τις φάρσες και τα αστεία του, αλλά και τις συνεντεύξεις του στην late night ζώνη. Ωστόσο, αυτές τις μέρες βρίσκεται σε βαρύ πένθος, μετά το χαμό της μητέρας του. Ο λόγος για τον κορυφαίο κωμικό και παρουσιαστή Jimmy Fallon, που ακύρωσε όλες τις εκπομπές της εβδομάδας μετά τη δυσάρεστη είδηση.

Το κανάλι που προβάλλεται η εκπομπή «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», επιβεβαίωσε πως τα ζωντανά επεισόδια αυτής της εβδομάδας ακυρώνονται, ενώ στην θέση τους θα προβληθούν επαναλήψεις. Το NBC επιβεβαίωσε την ακύρωση αυτής της εβδομάδας με μία λιτή ανακοίνωση.

“Εκ μέρους όλων στο NBC εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στον Jimmy και όλη την οικογένειά του για αυτή τη μεγάλη απώλεια. Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί με τον Jimmy και όλους όσους οι ζωές αγγίχτηκαν από την αγάπη, την ευγένεια και τη στήριξη της Gloria Fallon”, αναφέρει το κανάλι.
Η μητέρα του Jimmy Fallon έφυγε από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 68 ετών.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com