«Με έχει απειλήσει κάποιος επώνυμος! Πήρα σωματοφύλακα και…»

8

Στην κάμερα της νέας εκπομπής του Alpha «Τι λέει;» μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Οδυσσέας Μητσόπουλος έκανε 14 ερωτήσεις στον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος απαντώντας σ’ αυτές έκανε αποκαλύψεις.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εποχή που είχε δεχθεί απειλές από κάποιον επώνυμο και είχε αναγκαστεί να κυκλοφορεί με σωματοφύλακες.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Σε έχει απειλήσει ποτέ κάποιος επώνυμος;

Έχει συμβεί, στα πολύ πρώιμα χρόνια! Πήρα μέτρα ασφαλείας, σωματοφύλακα, συνοδεία είχα μαζί μου κάποια χρόνια όταν έκανα νυχτερινές εκπομπές και γενικότερα είχα πάρει σοβαρά μέτρα ασφάλειας.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

8 Σχόλια

 1. Ανώνυμος στο άρθρο

  Τελευταία φορά που είδα πάντως την Πετρουλάκη στην Αντίπαρο, το ένα τσιγάρο μετά το άλλο και αγενέστατη η φίρμα. Μόνο που δεν κάθισαν πάνω στην ξαπλώστρα μου, η τσιγαρόβια και η παρέα της. Δεν τσακώθηκα γιατί έκανα τρεις μήνες διακοπές.. χεσμένα τα είχα τα τσόλια.

  • κόραξ στο άρθρο

   χα,χα, τα χρειάστηκε ο Παπανώτας.Ετσι και τις έτρωγε θα ήταν ακόμα μπαταρισμένος.Και πρέπει να μιλάει για την εποχή του ξύλου της Πετρουλάκη, θα τους τα είχε βγάλει στη φόρα., μάλλον.

   • Ανώνυμος στο άρθρο

    ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ, ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ Η ΣΑΣΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΓΤ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    • Ακριβώς είχε πάει νοσοκομείο και μάλιστα θυμάμαι στο σκαι είχε βγει και μίλησε η μητέρα της και η αδελφή της..και στους δυο ξένους είχε παίξει ατάκα που αναφέρονται στο περιστατικό…ωραία πρότυπα μας παρουσιάζουν για την τέλεια οικογένεια…

  • Ανώνυμος στο άρθρο

   Και εγώ σκέφτηκα ..γιαυτό όλοι το έχουν βουλώσει με αυτο το θέμα και τους παρουσιάζουν σαν την ευτυχισμένη οικογένεια..φοβούνται