Εχμ..οκ! Οι fan της Disney πιστεύουν πως αυτό το παιδικό προέβλεψε την έξαρση του κορονοϊού

Η κατάσταση που επικρατεί σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες ημέρες μας έχει κάνει να σκεφτόμαστε διάφορα πράγματα. Δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο άλλωστε αφού βρισκόμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας, και μόλις έκαναν μια ανακάλυψη που μας τρόμαξε.

Έχουμε δει, διαβάσει και ακούσει πολλά πράγματα για τον κορονοϊό αυτές τις ημέρες, όμως αυτό που είδαμε σήμερα είναι πέρα από κάθε φαντασία. Οι fans της Disney λοιπόν πιστεύουν, πως ένα παιδικό προέβλεψε την έξαρση του Covid-19 αρκετά χρόνια πριν, και θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε.

Θυμάσαι το παιδικό Tangled ή αλλιώς «Μαλλιά Κουβάρια»; Σε αυτό το παιδικό λοιπόν που βγήκε το 2010 η Ραπουνζέλ (γι’ αυτή την ιστορία μιλάμε) βρίσκεται κλειδωμένη σε απομόνωση σε έναν πύργο σε ένα χωριό που λέγεται… Corona.

Είναι κλειδωμένη σε καραντίνα για μεγάλο χρονικό διάστημα και την κρατούν μακριά από το βασίλειο (Corona), κάτι που μοιάζει ιδιαίτερα με την όλη κατάσταση που όλοι βιώνουμε στον κόσμο. Όπως τώρα που οι άνθρωποι βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό και κοινωνική αποστασιοποίηση για να αποφύγουν περαιτέρω την μετάδοση του κορονοϊού, έτσι ήταν και η Ραπουνζέλ.

Δες στη gallery που ακολουθεί μερικά από τα tweets του των fans ανά τον κόσμο. Μεγάλη σύμπτωση πάντως δε νομίζεις;

https://www.youtube.com/watch?v=geZ84BoqHv4

Γράψτε ένα σχόλιο