“Έχω άλλα τρία περιστατικά από τον ίδιο σκηνοθέτη”

Η δικηγόρος του Βασίλη που συγκλόνισε στα “Μεσάνυχτα”: “Έχω άλλα τρία περιστατικά από τον ίδιο σκηνοθέτη”

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η δικηγόρος του Βασίλη, του 40χρονου σήμερα άνδρα που εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στα “Μεσάνυχτα” και συγκλόνισε με την εξομολόγηση για τη δική του τραυματική εμπειρία. Ο Βασίλης έχει καταθέσει μήνυση σε γνωστό θεατράνθρωπο με την κατηγορία, ότι έπεσε θύμα βιασμού και αποπλάνησης από εκείνον, μόλις στα 15 του χρόνια. Τον καταγγέλλει συγκεκριμένα, για βιασμό, ασέλγεια και κακοποίηση ανηλίκου.
Η δικηγόρος του, Μαρία Κουρτέση, μιλώντας στο “Ευτυχείτε“, αναφέρθηκε στην απόφαση του εντολέα της να καταγγείλει αυτόν τον άνθρωπο και τόνισε πως πρέπει να είμαστε όλοι πολλοί προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Αποκάλυψε, ακόμη, πως στην ίδια έχουν φτάσει ακόμη τρεις άνθρωποι, οι οποίοι κατήγγειλαν τον ίδιο θεατράνθρωπο.
“Πράγματι η μήνυση κατατέθηκε στης 5 Φεβρουαρίου του 2021 και είναι η πρώτη επίσημη μήνυση… Το γνωρίζαμε από την αρχή ότι έχει παραγραφεί, αλλά το ζήτημα είναι ότι αφορά και άλλα πρόσωπα και σε μεταγενέστερους χρόνους από το 2014 και μετά… Ο Βασίλης και ο κάθε Βασίλης που έχει υποστεί κάτι τέτοιο είναι ένας άνθρωπος που δεν το ξεπερνάει αυτό ακόμα και αν καταδικαστεί ο άλλος, πάντοτε αντιμετωπίζει ένα τεράστιο ψυχικό τραύμα… Όλα αυτά τα χρόνια ζούσε στο εξωτερικό, άκουγε, μάθαινε, και όταν ήρθε στην Ελλάδα αποφάσισε να μιλήσει. Ήρθε στο γραφείο μου, καθίσαμε πάρα πολλές ώρες και συζητήσαμε γι’ αυτό, γιατί δεν είναι μια εύκολη υπόθεση… Είναι ένα εξαιρετικά γενναίο πλάσμα, αυτοί οι άνθρωποι μας μαθαίνουν πολλά… Με προβληματίζει πως υπάρχουν σοβαρότατες καταγγελίες που δεν πηγαίνουν στον εισαγγελέα, δεν γίνεται σωστά η δουλειά, κινδυνεύουν με παραγραφή…” ανέφερε μεταξύ άλλων η δικηγόρος του Βασίλη.
Από τη δική της πλευρά, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι γνωρίζει για ακόμη μια καταγγελία ενός 22χρονου σήμερα παιδιού που έπεσε θύμα του ίδιου ανθρώπου το 2017.

Leave a comment