Έχουν ΛΥΣΑΞΕΙ με τον τουρισμό μας! Το Tουρκικό ΥΠΕΞ κλιμακώνει: «Τα Ίμια ανήκουν στη χώρα μας»

3

Περίοδος πριν την τουριστική, ιδανική για να τρομάξουν τους τουρίστες που έχουν πρόθεση να έρθουν στην Ελλάδα και που προβλέπονται πολύ περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά. Να μας «ψοφήσει ο γάιδαρος» θέλουν οι γείτονες! Αναλυτικά στην ανακοίνωσή των Τούρκων αναφέρεται:

«Σε μία δήλωση που έγινε σήμερα από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, γίνεται ο ισχυρισμός ότι έγινε έντονο διάβημα από το Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών, αναφορικά με ένα επικίνδυνο περιστατικό στα Καρντάκ, παρουσία του υφυπουργού μας. Δυστυχώς με αυτή τη δήλωση, η ελληνική πλευρά, παραπλανά την κοινή γνώμη και παραποιεί τα γεγονότα όπως πάντα».
Όπως αναφέρει η δήλωση η συζήτηση μεταξύ των αξιωματούχων περιστράφηκε γύρω από τη διαμαρτυρία της τουρκικής πλευράς για το γεγονός ότι η ελληνική πλευρά συνεχίζει τις μανούβρες στα Ίμια, «τα οποία ανήκουν στη χώρα μας, κάτι που δεν θα το ανεχτούμε».

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού είδαν ότι οι αριστερόπουστες που κυβερνάνε την ελλάδα θέλουν να καταργηθούν τα σύνορα και να μοιραστεί η χώρα με τους γείτονες, κορόιδα είναι να μην εκμεταλευτούν την ευκαιρία;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here