Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στη μητέρα του με δύο σπάνιες φωτογραφίες τους!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένας χαμηλών τόνων καλλιτέχνης. Αποφεύγει να απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική του ζωή και επιθυμεί να «μιλάει» μέσα από τη δουλειά του. Αυτός, μάλιστα, είναι και ο λόγος που δεν είναι αρκετά ενεργός στα social media. Οι περισσότερες αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς αφορούν τα επαγγελματικά του, στα οποία αυτό το διάστημα διανύει την καλύτερη περίοδο.

Σήμερα, ωστόσο, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε μια εξαίρεση και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram δύο σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν. Πρόκειται για δύο στιγμιότυπα, στα οποία ποζάρει σε διαφορετικές ηλικίες δίπλα στην πολυαγαπημένη μητέρα του, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία και αποτελεί στήριγμα για εκείνον στα εύκολα και τα δύσκολα.

«Να τι βρίσκει κανείς ψάχνοντας τα συρτάρια στην εποχή της καραντίνας….. Φωτογραφίες ανεκτίμητης αξίας… Εδώ μαζί με τη μαμά μου παίζοντας ξένοιαστα στο χιόνι αλλά και δίπλα μου χαμογελαστή, φύλακας άγγελος, να με στηρίζει οπότε τη χρειάστηκα… Στα εύκολα και στα δύσκολα…. Τη θαυμάζω για την καλοσύνη, την απλότητά της αλλά και για τις αρχές που μου έδωσε…! Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες!!! Θα είστε για πάντα και όχι μόνο σήμερα στην καρδιά όλων μας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.