Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Έφη Μουρίκη βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά με ύψος 1,63 παντεμλενη απο το 1997 και βάρος 48 κιλά γεννήθηκε το 1962 και είναι 60 χρονών. Η Έφη Μουρίκη είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, με το οποίο και έχει συνεργαστεί σε πολλές παραστάσεις.

Εκτός από τις θεατρικές της εμφανίσεις, έχει συμμετάσχει και σε πολλές κινηματογραφικές, αλλά και τηλεοπτικές παραγωγές. Μάλιστα στην ταινία Straight Story που παρουσίασε μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, συνυπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Το ΥΨΟΣ, η ΗΛΙΚΙΑ, η καταγωγή, οι σπουδές, ο γάμος

«Ακόμα κάνουμε ρομαντικά δείπνα. Οφείλουμε να κάνουμε ρομαντικά δείπνα. Τι να ανταλλάξεις; Παντόφλες ή πιτζάμες με τον σύντροφό σου; Είμαστε 32 χρόνια μαζί και εύχομαι να τα χιλιάσουμε. Πίστευα στον έρωτα, πέρασα στην αγάπη και τώρα που μεγάλωσα ξαναεπιστρέφω στον έρωτα. Πιστεύω ότι πρέπει να ζούμε για τον έρωτα. Η αγάπη είναι μια ανθρώπινη εφεύρεση. Πρέπει να παλεύουμε να επαναφέρουμε στην επιφάνεια τον έρωτα. Νιώθω εργένης μέσα στη σχέση μου και αυτό με προστατεύει. Δεν έχω τίποτα δεδομένο μέσα στη σχέση μου. Δεν ζητάω τα εύκολα. Είμαι ανεξάρτητος αλλά υπάρχει απόλυτος σεβασμός και υπάρχουν και όρια στην ανεξαρτησία» είπε ο ηθοποιός.

Η Έφη Μουρική τόνισε σε άλλη συνέντευξη για την επιτυχία του γάμου της: «Αν το ζευγάρι περνά όμορφα, σέβεται ο ένας τον άλλον, αγαπά ο ένας τον άλλον, δεν υπάρχει φθορά. Και οι δύο είμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας περισσότερο. Είμαστε παντρεμένοι 32 χρόνια. Δεν θυμόμαστε όλες τις γιορτές και τις επετείους. Εμείς γιορτάζουμε την επέτειο της γνωριμίας μας. Συνήθως, την επέτειο του γάμου μας έχουμε μια θεία μας που συνήθως μας παίρνει τηλέφωνο και μας το λέει».

Το ζευγάρι παραμένει ενωμένο όλα αυτά τα χρόνια παρά το γεγονός ότι δεν έχει αποκτήσει παιδιά. Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε τονίσει ότι ήταν κοινή απόφαση και επιλογή τους, λόγω του προγράμματος της ζωής τους αλλά και των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους. Ο ίδιος μάλιστα είχε τονίσει ότι περνούν πολύ όμορφα και ότι ένα παιδί δεν είναι αυτό που θα ολοκλήρωνε την σχέση τους.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη δεν θυμούνται την επέτειο του γάμου τους

Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη έδωσαν μία σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αποκαλύπτοντας το μυστικό του γάμου τους, ο οποίος μετρά 33 χρόνια επιτυχημένης πορείας.

“Είμαστε μαζί 33 χρόνια. Θέλει πολύ δουλειά, το μαθαίνεις βήμα βήμα. Δε σου χαρίζεται ποτέ η αγάπη. Είναι πολύ εύκολο να γκρεμίσεις κάτι παρά να το χτίσεις. Πρέπει να μάθουμε να ζητάμε τα δύσκολα στις σχέσεις και όχι τις ευκολίες. Πρέπει να σεβόμαστε τον κόπο που καταβάλει κάποιος για να είναι σε μια σχέση. Η ευτυχία δεν κρύβεται στα μεγάλα, κρύβεται στην καθημερινότητα”.

“Στο θέατρο συμβαίνει το εξής: είσαι έξω και έχεις λόξιγκα και βγαίνεις στην σκηνή και σταματά ο λόξιγκας. Δε συμβαίνει κάτι μαγικό, απλά ο άνθρωπος έχει πολλές δυνάμεις”.

 

Αφοπλιστικός Βλαδίμηρος Κυριακίδης: “Γιατί δεν αποκτήσαμε παιδί”

Με τη σύζυγό του Έφη Μουρίκη μετρούν 27 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι είναι δεμένο και ευτυχισμένο και μετά από σχεδόν 3 δεκαετίες συνεχίζει να κρατάει τον έρωτά του ζωντανό.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, που στις περισσότερες συνεντεύξεις του είτε έμμεσα είτε άμεσα δέχεται ερώτηση σχετικά με το γιατί δεν μεγάλωσαν την οικογένειά τους με ένα παιδί, έδωσε την πιο λεπτομερή εξήγηση, με αφολπιστική ειλικρίνεια χωρίς να φοβάται αν θα κριθεί: «Δεν θέλαμε να κάνουμε παιδί. Μη λέω και υπερβολές γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά, αλλά υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό που κάνουν παιδιά για να σώσουν τη σχέση. Και να μεταφέρουν τα προβλήματα τους πάνω στο παιδί,.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Μπήκε η κοπέλα στο καμαρίνι του και…

Δεν ήθελα και τώρα δεν θέλω. Ανακάλυψα ότι είμαι αρκετά εγωιστής και αυτό είναι άσχημο για το παιδί. Κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα μου, μέσα στην καθημερινότητα μου, που δεν χωράει ένα παιδί για να τα κάνω. Δηλαδή η μελέτη μου μπορεί να κρατήσει 5 ώρες την ημέρα, αλλά εκεί δεν μπορεί κανείς ούτε να πλύνει μια κατσαρόλα.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης η κατάθλιψη & τα χρέη: Έφτασα να χρωστάω 200.000€

Θέλω ησυχία. Αυτό είναι δύσκολο. Ξέρω ότι επειδή είμαι εγωιστής και θα θέλω να περάσει το δικό μου…δεν. Κι από την άλλη να σου πω κάτι; Περνάω τόσο όμορφα χωρίς παιδί. Κάνω ό,τι θέλω. Δεν έχω λεφτά, δεν έχω. Έχω λεφτά, έχω. Δεν με νοιάζει. Άλλωστε να σου πω και το άλλο, εμείς γεννάμε κάθε 6 μήνες. Κάθε 6 μήνες έχουμε μια καινούρια γέννα, ένα καινούριο έργο».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner