Ευθύμης Ζησάκης: «Τρολάρει» την Ελένη Μενεγάκη
Ευθύμης Ζησάκης: «Τρολάρει» την Ελένη Μενεγάκη Την Ελένη Μενεγάκη και την επίμαχη φωτογραφία που ανέβασε με τον υπνάκο της σε ταβερνάκι στη Σχινούσα «τρολάρει» ο Ευθύμης Ζησάκης.
ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΤΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΣΟΣ
Μετά την αντίδραση που δέχτηκε η παρουσιάστρια από follower της στα social media, που την κατηγόρησε για χλιδάτη ζωή και φυσικά την αποστομωτική απάντησή της , η Ελένη Μενεγάκη έπεσε «θύμα’ και του Ευθύμη Ζησάκη.
Με μια δόση χιούμορ, ο γνωστός ηθοποιός είπε να ακολουθήσει τα βήματα της ωραίας Ελένης και να ανεβάσει κι εκείνος μία όπου βρίσκεται σε ένα ταβερνάκι και γέρνει να πάρει έναν υπνάκο στην καρέκλα του.
Ελένη Μενεγάκη: Το γεμάτο νόημα μήνυμα της παρουσιάστριας
«Λοιπόν Αφού είναι μόδα την πέφτω και εγώ σε ένα ταβερνάκι», έγραψε συγκεκριμένα ο ηθοποιός τρολάροντας την παρουσιάστρια την οποία έκανε και tag.
Ελένη Μενεγάκη: Το ΤΑΜΑ!
Και όπως καταλαβαίνεις τα σχόλια έπεσαν “βροχή”…

