“Έφυγε το παιδάκι μου”! Σπαράζει η Δέσποινα Βναδή για την κόρη της Μελίνα!
“Έφυγε το παιδάκι μου”! Σπαράζει η Δέσποινα Βναδή για την κόρη της Μελίνα! Έφυγε το παιδάκι μου. Η Μελίνα σπουδάζει υποκριτική. Πηγαίναμε για νομική, αλλά τον Δεκέμβριο αποφάσισε πως αυτό θέλει. Πάντα έλεγα στα παιδιά μου να κυνηγούν τα όνειρά τους και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτό.

Ό,τι και αν αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους τα παιδιά μου, εγώ θα είμαι δίπλα τους» ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.
Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Τόσο περήφανη για σένα»
Σε μία συνέντευξη – κατάθεση ψυχής προχώρησε η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή την πρεμιέρα του J2US στον Alpha.
Είναι φίλη με την κόρη της;
Η τραγουδίστρια απάντησε πως «δεν είμαι φίλη με την έννοια της φίλης, θεωρώ ότι μάνα δεν μπορεί να είναι κανείς. Αυτό τον ρόλο θέλω να κρατάω. Συζητώ τα πάντα με τα παιδιά μου. Δεν είμαι φίλη με τα παιδιά μου, είμαι η μάνα τους.
Δεν σου λέω καν τη λέξη μαμά, σου λέω τη λέξη μάνα. Μου τα λέει τα περισσότερα η Μελίνα. Φαντάζομαι ότι κάποια που είναι πιο προσωπικά, τα συζητά με τις φίλες της».
Δέσποινα Βανδή: Ποζάρει με τον αδερφό του Βασίλη μπισμπίκη!

Η Δέσποινα Βανδή στη συνέχεια απάντησε πώς θα αντιδρούσε αν η Μελίνα της έλεγε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια. «Αν η κόρη μου ήθελε να γίνει τραγουδίστρια δεν θα είχα κανένα θέμα. Η θεωρία είναι καλή, αλλά πραγματικά η εμπειρία είναι αυτή που σου δίνει το μάθημά σου. Έχει καλή φωνή η Μελίνα και ξαφνικά πήγε στην υποκριτική. Θα δούμε. Η κόρη μου άρχισε να ανακαλύπτει τα τραγούδια μου όταν μπήκε στην εφηβεία και ένιωσε το πρώτο σκίρτημα».
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

