Hit enter after type your search item
img

Έγινε “ΚΟΛΑΣΗ” με Μενεγάκη – Σκορδά: “ΟΡΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΧΘΡΟΙ”! Αγνωστη κόντρα δεκαετίας και βίντεο!!!

/
/

Έγινε “ΚΟΛΑΣΗ” με Μενεγάκη – Σκορδά: “ΟΡΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΧΘΡΟΙ”! Αγνωστη κόντρα δεκαετίας και βίντεο!!! Μιλάμε για “έχθρα”. Ακόμα και να τους ξεφύγει όμως μια …καλή κουβέντα, δεν σε ψήνουν με τίποτα πως την εννοούν. Θέλει νομίζουμε η Φαίη Σκορδά τόσο να μειώσει τον…θρίαμβο της Ελένης και η Ελένη θέλει τόσο να μην “επισημοποιήσει’ περισσότερο την επιτυχία της Φαίης, που δεν το κρύβουν με τίποτα.

Ποτέ δεν μάθαμε η μία να κάλεσε την άλλη. Η Ελένη Μενεγάκη βεβαίως είναι πιο..διακριτική από την Φαίη Σκορδά σε ότι αφορά στην μεταξύ τους…σχέση!

Ποτέ δεν πήγε καλεσμένη η μία στην άλλη. Ενώ αντικειμενικά, θα ήταν τόσο ενδιαφέρον να έχει απάνενατι σου μία πρωτοκλασσάτη παρουσιάστρια. Σαν να λέμε, καλεσμένες, πηγαίνουν για συνέντευξη μόνο σε…ισότιμες εκπομπές. Ή σαν να καλούν μόνο μικρότερες “φίρμες”.

Αλλά όχι, αυτό φυσικά και δε είναι απόδειξη. Μιά..ενδειξούλα είναι.

Επίσημη ανακοίνωση βαθιάς αντιπάθειας δεν έβγαλαν ποτέ. Δεν χρειάζεται όμως. Στις αναφορές τους φαίνεται πολύ καλά η προσπάθεια…υποβάθμισης εικόνας, γεγονότων. “Φαρμακερές” ατάκες από το πάνελ της Φαίης, τύπου: “ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΕΡΝΕ! ΕΒΑΖΕ ΜΕΣΑ 2 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ” ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1! δείχνουν απροκάλυπτα την…συμπάθεια από το…στρατόπεδο της Φαίης.

Μάλιστα η..κριτική για …ομοειδής εκπομπές είναι μπορείς να πεις…αντιδεοντολογικό! Δεν πρέπει να καταδέχεσαι απαξιωτικά συμπεράσματα.

Ελένη Μενεγάκη: Οταν στενή συνεργάτιδα κι οικογενειακή φίλη της Φαίης Σκορδά πήγε στην Ελένη!

H ανεπίσημη κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά Στην Ελένη Μενεγάκη έπεσε τότε η κουβέντα στο Πρωινό του Ant1 και ο Γιώργος Λιάγκας έκανε λόγο για τα αρνητικά σχόλια που μαθαίνει ότι κάνει η παρουσιάστρια του Alpha για εκείνον και τη Φαίη.

Σιγά μη μας βλέπει η Ελένη. Δε νομίζω ότι της αρέσουμε σαν εκπομπή γιατί έχω ακούσει ότι λέει πολλά αρνητικά για μας είπε ο Γιώργος Λιάγκας μεταξύ άλλων.

Ξέσπασε ο παρουσιαστής για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει…

Μια διόρθωση που θέλησε να κάνει ο Άρης Καβατζίκης σε θέμα που είχαν σχολιάσει στο “Πρωινό” για τον Μάκη Παντζόπουλο, έδωσε την αφορμή στον Γιώργο Λιάγκα να ανοιχτεί πρώτη φορά για το …ιδιαίτερο κλίμα που έχει δημιουργηθεί με την Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα, οι φράσεις που χρησιμοποίησε ο παρουσιαστής ήταν “καρφιά” μεγάλου μεγέθους.

«Σιγά μη μας βλέπει η Ελένη. Δε νομίζω ότι της αρέσουμε σαν εκπομπή γιατί έχω ακούσει ότι λέει πολλά αρνητικά για μας», είπε ο Γιώργος. «Λέει αρνητικά, μας βλέπει, άρα σχολιάζει…», παρατήρησε η Σάσα Σταμάτη.

Και τότε ακολούθησε η κορυφαία ατάκα του Γιώργου Λιάγκα: «Πρέπει να είσαι πολύ ανωμαλάρα για να μη σ’ αρέσει κάτι και να το βλέπεις! Εγώ ότι δεν μου αρέσει κάτι δεν το βλέπω».

Μία από τις φορές που μίλησε η Φαίη Σκορδά για την Ελένη Μενεγάκη, όχι απλά δεν ήταν για καλό, αλά ήταν για πολύ κακό.

Έκανε λόγο για τις αμοιβές της. “Λαίκισε” έντονα στον αέρα, δείχνονατς βαθιά έκπληκτη και θρωτόντα προκητικότατα τα ποσά που φερόταν να παίρνει ως αμοιβή. Μόνο που η Φαίη δεν είπε ποτέ τις δικές της αμοιβές.

Ελένη Μενεγάκη: Οταν στενή συνεργάτιδα κι οικογενειακή φίλη της Φαίης Σκορδά πήγε στην Ελένη!

Χτυπημα σαφώς κάτω από την μέση, αφού σίγουρα η …τοποθέτηση αυτή, μόνο επιπλέον συμπάθεια δεν θα προκαλούσε στους θεατές ενώ αντίθετα, θα υπέθεταν για την Φαίη Σκορδά, πως αφού…θεωρεί απίστευτα και εξωπραγματικά για την εποχή μας τα νούμερα αυτά, εκείνη θα παίρνει μη σου πω και τον βασικό!…που λέει ο λόγος.

Πάντως σίγουρα, πολύ λίγα χρήματα. Οπότε, συμπαθείστε την Φαίη! Δεν νομίζουμε πως χρειάζονται και γνώσεις πανεπιστημίου για αυτή την ερμηνεία. Ξεκάθαρη δεν είναι;

Διαβάστε επίσης: Σκορδά vs Μενεγάκη: “ΔΕΝ τα έφερνε! Έβαζε ΜΕΣΑ 2 εκ. ευρώ το κανάλι” Σκληρές κουβέντες από το πρωινό Αντ1!. Να υποθέσουμε ότι τυχαία πιάνουν οι συνάδελφοι μια κουβέντα εκεί στο πλατό του πρωινού Αντ1.

Μεταξύ ρουφηξιών πρωινού καφέ, παρασύρονται ίσως και ξεχνούν ότι τους παρακολουθεί όλη η ελλάδα…ή τουλάχστον όσοι έχουν δέκτες ανοιχτούς εκείνη την ώρα.

Συμβαίνει τώρα! Η Φαίη Σκορδά κάνει ΕΚΚΛΗΣΗ για ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Τα όσα λέγονται για όλους τους επικεφαλής της σόου μπιζ και όχι μόνο, μας συγκλονίζουν τακτικά.

Όπως πρόσφατα ακούστηκε από την ίδια εκπομπή η υποτιθέμενη αμοιβή των 30 χιλιάδων ευρώ που πάντα σύμφωαν με το πρωινό έπαιρνε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Πριν προχωρήσουμε, να σας ενημερώσουμε αν δεν το γνωρίετε ήδη, πως ο Alpha διαέψευσε κατηγορηματικά αυτή την είδηση, μιλώντας μάλιστα για “fake news”.

Έγινε "ΚΟΛΑΣΗ" με Μενεγάκη - Σκορδά: "ΟΡΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΧΘΡΟΙ"! Αγνωστη κόντρα δεκαετίας και βίντεο!!

Συνεχίζουμε από κει που ξεκινήσαμε.

Από τη μνήμη που λειτούργησε καα και ανέσυρε όχι παλιό αλλά περσινό βίντεο από το πρωινό Αντ1.

Τη μέρα που σχολιάζε σύσωμο το πάνελ και η Φαίη Σκορδά φυσικά τα…2 εκ. ευρώ που υποτίθεται έπαιρνε ως αμοιβή κάθε χρόνο, η Ελένη Μενεγάκη.

SOS! ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΡΑΜΜΕΛΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, 2 ΕΚ. ΜΕΣΑ!!!
Αξίζει πραγματικά να το ξαναθυμηθούμε:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :