Έγκλημα Γλυκά Νερά: Η επιμέλεια της μικρής Λυδίας Στους γονείς της Κάρολαϊν!!!

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Η επιμέλεια της μικρής Λυδίας Στους γονείς της Κάρολαϊν!!!

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Η επιμέλεια της μικρής Λυδίας Στους γονείς της Κάρολαϊν!!!Η εισαγγελική απόφαση “βγήκε” λίγο πριν από τις 12:00.

«Έγινε ιστορία»: Έκπληκτος και ο δικηγόρος του δολοφόνου του Νίκου Σεργιανόπουλου για το νέο έγκλημα

Αποφασίστηκε ότι η μικρή Λυδία, το βρέφος που έμεινε ορφανό μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, θα μείνει προσωρινά με την οικογένεια της μητέρας της. Παράλληλα, αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού.

Γλυκά Νερά Έγκλημα: ”Σε Λίγο Θα Γίνει Γνωστό Το Κίνητρο Του Εγκλήματος”

Με αυτό το πρίσμα αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Η οικογένειά του 33χρονου πιλότου, βάσει της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: ”Προμελετιμενο” το Έγκλημα και ΟΧΙ «εν βρασμώ»

Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Η επιμέλεια της μικρής Λυδίας Στους γονείς της Κάρολαϊν!!!