Μία μεγάλη αποκάλυψη για την υπόθεση με το βιτριόλι έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο«. Η γνωστή παρουσιάστρια και η ομάδα της έφεραν στη δημοσιότητα τον τρόπο με τον οποί" />

Hit enter after type your search item

Έγκλημα με βιτριόλι: Πώς από ένα υπήκοο από το Μπαγκλαντές αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της φερόμενης ως δράστιδος [video]

/
/
img

Μία μεγάλη αποκάλυψη για την υπόθεση με το βιτριόλι έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο«. Η γνωστή παρουσιάστρια και η ομάδα της έφεραν στη δημοσιότητα τον τρόπο με τον οποίο οι αστυνομικές αρχές ανακάλυψαν την ταυτότητα της 35χρονης και έφτασαν στο σπίτι της. Το πρόσωπο κλειδί της ιστορίας είναι ένας υπήκοος από το Μπαγκλαντές, τον οποίον είχε καλέσει η φερόμενη ως δράστιδα το βράδυ της 29ης Απριλίου από τον ίδιο τηλεφωνικό θάλαμο που έγινε και η κλήση για το ταξί. Αυτό ήταν το μοιραίο λάθος της.

Όταν οι άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν τον υπήκοο  Μπαγκλαντές, αυτός τους έδειξε ότι την ίδια ώρα που έλαβε την κλήση από το καρτοτηλέφωνο είχε επικοινωνήσει μαζί του και ένα κινητό, το οποίο η άρση απορρήτου έδειξε ότι ανήκει στην κατηγορούμενη. Η Τατιάνα Στεφανίδου συνομίλησε με τον συγκάτοικο και φίλο αυτού του ανθρώπου και εκείνος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. Αν και δεν θυμόταν πότε ακριβώς επικοινώνησε για πρώτη φορά μαζί του η 35 χρονη, αποκάλυψε ότι εκείνη γνώρισε τον υπήκοο Μπαγκλαντές σε ένα μπαρ και τον ρώτησε αν μπορεί μαζί με άλλα παιδιά να δουλέψουν σε κάποιο μαγαζί που έχει πλέοντας πιάτα. Επίσης, ανέφερε ότι η φερόμενη ως δράστιδα δεν τους είχε επισκεφτεί ποτέ στο σπίτι.

Δες το βίντεο:

Η εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» έκανε μια σημαντική αποκάλυψη.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :