Δημοφιλή

ΕΓΚΥΟΣ η Ελένη Μενεγάκη!!! Βίντεο, τι είπε η ΙΔΙΑ για την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ της

ΕΓΚΥΟΣ η Ελένη Μενεγάκη!!! Βίντεο, τι είπε η ΙΔΙΑ για την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ της! Τώρα λοιπόν, μπορείς να καταλάβεις και πόσο βοήθησαν οι μακράς διαρκείας διακοπές αυτό το καλοκαίρι. Το πόσο βοήθησε και η όσο ποτέ άλλοτε παραμονή της στα Άχλα.

Η φήμη ότι η Ελένη Μενεγάκη κυοφορεί το πέμπτο παιδί της και το δεύτερο με το Μάκη Παντζόπουλο,……είναι απίστευτη, μόνο που το ίδιο απίστευτη ήταν και η προγούμενη. Φυσικά και ήταν άλλες οι συνθήκες, αλλά το ίδιο σκεφτόμασταν πάλι και τότε: Είναι δυνατόν;

Ράδιο αρβύλα; Επικοινωνιακό τρικ δικό της ή απλά προμελετημένη φαντασία κάποιων για να μας τρολάρουν;

Όμως, αυτή την φορά, ακούσαμε πάλι κάτι που είχαμε ακούσει σαν σενάριο κι άλλες φορές τα τελευταία χρόνια – ξέρετε από εκείνα τα σενάρια – ευχές! Ευχές, να προκύτπουν ειδήσεις για να μην κοπιάζεις να τις ψάχνεις εσύ.

Τώρα, ήρθε από πολλά “κανάλια” η είδηση της πέμπτης εγκυμοσύνης της Ελένης. Το καλύτερο; Τα…κανάλια αυτά, δεν είναι καθόλου αναξιόπιστα. Σε τέτοια ζητήματα, όμως, το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να περιμένεις την επιβεβαίωση από την ίδια.Με αφορμή τη Ναόμι Κάμπελ στη βρετανική Vogue και την αποκάλυψη του προσώπου της κόρης της, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε σήμερα στην εκπομπή της, στην τελευταία της εγκυμοσύνη.

Η παρουσιάστρια, εξομολογήθηκε ότι η τελευταία της εγκυμοσύνη, ήταν πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες. Δεν είχε καούρες όπως στις άλλες τρεις και αποκάλυψε ότι η κόρη της, Μαρίνα, ενώ είχε κατάμαυρα μαλλιά, με το πέρας του χρόνου έγινε ένα ξανθό μωρό.

Μενεγάκη έγκυος
Μενεγάκη έγκυος

«Στο τελευταίο μου μωρό, δεν είχα καούρες, παρόλο που γεννήθηκε με τα πιο πολλά και μαύρα μαλλιά και μετά άλλαξαν χρώμα. Ήταν κατάμαυρα και όρθια….» είπε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ για την Ελένη Μενεγάκη! ΜΑΡΤΥΡΙΟ με το ΣΩΜΑ της! Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες να ΣΩΘΕΙ!

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη πριν από λίγο καιρό, η ίδια δήλωσε για την τελευταία της εγκυμοσύνη: «Στα 44 δόξα τω Θεώ κατάφερα να μείνω έγκυος, γιατί είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Το θέλαμε πολύ. Εγώ περισσότερο από τον σύντροφό μου. Μέχρι να γίνει εννοώ.

Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Ο τρόπος που με σχολίασαν, σε φάσεις που πήρα αποφάσεις για μένα, για την προσωπική μου ζωή και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, με έχει στενοχωρήσει και με έχει προβληματίσει. Κι εγώ μπορεί να λέω πράγματα, αλλά είμαι στο σπίτι μου, δεν είναι δημόσια».

Related Articles

Back to top button