Hit enter after type your search item
img

ΕΓΚΥΟΣ η Μαίρη Συνατσάκη στο παιδί του Νίκου Μουτσινά!!!

/
/

ΕΓΚΥΟΣ η Μαίρη Συνατσάκη στο παιδί του Νίκου Μουτσινά!!!. Δηλαδή, από την στιγμή που ο Νίνος Μουτσινάς υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη είναι ξεκάθαρο πως έγινε για το μοναδικό λόγο που ο ίδιος μας έχει πολλέ φορές αποκαλύψει πως είναι η μεγάλη του επιθυμία: Η απόκτηση ενός παιδιού.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Μαίρη Συνατσάκη, σε μικρό χρονικό διάστημα από τώρα θα φέρει στον κόσμο το παιδί του υπερταλαντουχου ηθοποιού και παρουσιαστή!

Το αν είναι έγκυος ήδη, φυσικά και δεν μπορούμε να το πούμε. Μορούμε όμως να πούμε ότι ο σκοπός αυτός είναι ο κύριος για το ζευγάρι!

…συνεχίζεται!

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά το συμφωνο συμβίωσης! Ο Νίκος Μουτσινάς παρέμεινε «σιωπηλός»

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά το συμφωνο συμβίωσης! Ο Νίκος Μουτσινάς παρέμεινε «σιωπηλός»

Διαβάστε ακόμα:Πως σχολιάζει η Έλενα Ακρίτα την απόφαση των δύο παρουσιαστών;

Με την είδηση «βόμβα» που ήρθε την Παρασκευή επέλεξε να ασχοληθεί η Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Εκείνη που θέλει τον Νίκο Μουτσινά και την Μαίρη Συνατσάκη να προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης.

Μια είδηση την οποία, ωστόσο, προς ώρα κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει.

Το πρωί της Κυριακής, λοιπόν, η Έλενα Ακρίτα θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος παίρνοντας σαφή, υποστηρικτική θέση προς τους δύο παρουσιαστές.

Έτσι, η δημοσιογράφος αναδημοσίευσε την είδηση από σάιτ, το οποίο σαν σχόλιο στο Facebook έγραψε πως «η κίνηση αυτή των δύο δημοφιλών προσώπων της showbiz εγείρει ερωτήματα, αφού η φιλία τους δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις».

Ακολουθεί η σχετική τοποθέτηση από την Έλενα Ακρίτα:

«Δυο ωραίοι άνθρωποι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινας προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να γίνουν γονείς, δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα και σε άλλους.

ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ: “ΔΥΟ ΩΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ”

Το σύμφωνο συμβίωσης δεν έχει καμία σχέση με ούτε με τον γάμο, ούτε με το σεξ, ούτε με τον έρωτα. Σε συμβολαιογράφο πας, δεν πας σε παπά ή σε δήμαρχο.

Όχι λοιπόν, η κίνηση τους δεν «εγείρει ερωτηματικά». Ούτε ερωτηματικά, ούτε σπόντες, ούτε υπονοούμενα. Οι άνθρωποι αυτοί προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης για να γίνουν γονείς, όχι εραστές.

Να προσφερουν αγάπη και προστασία σε ένα παιδάκι που τα έχει τόση ανάγκη.

Υπάρχει πιο ιερή πράξη από αυτήν; Κι αντί να την επικροτήσουμε, την αμφισβητούμε για λίγα κλικ παραπάνω.

Το μόνο ερωτηματικό λοιπόν που εγείρεται εδώ είναι αν η έμμεση μομφή στον τίτλο οφείλεται σε άγνοια ή σε σκοπιμότητα.

Διότι ή δεν ξέρω τι εστί σύμφωνο, ή ξέρω αλλά επίτηδες χαϊδεύω τα αυτιά των «συντηρητικων» αναγνωστών μου.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή η Παρασκευή δεν είναι για κανέναν καλή… Κάπως όλα μαθεύονται

Διαβάστε επίσης: Σίγουρα δεν είναι μια συνηθισμένη Παρασκευή για τον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής, όπως έγινε γνωστό, υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη και, αναμφίβολα, όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στο «Καλό Μεσημεράκι».

Στο τέλος της πρώτης ώρας της εκπομπής, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος εισέβαλε στο πλατό και μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία του στο J2US, ενώ δεν έκρυψε την αδυναμία του στη… «Βάνια».

Στο τέλος της συνέντευξης τους, ο παρουσιαστής είπε στον Νάσο να φύγει με τη «Βάνια», ευχαριστώντας τον για την παρουσία του στο πλατό.
«Και στα δικά μας!» είπε ο Νίκος Μουτσινάς και η έκφραση στο βλέμμα του έλεγε πολλά…

Ας μη ξεχνάμε ότι όποιος συνάπτει σύμφωνο συμβίωσης εξομοιώνεται με έναν έγγαμο.

 

Διαβάστε σίγουρα:Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και η είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί από την εφημερίδα Espresso. Οι δύο κολλητοί φίλοι προχώρησαν σε αυτή την απόφαση, καθώς το πιθανότερο σενάριο θέλει τον παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» να επιθυμεί να υιοθετήσει παιδί (δες εδώ παλιότερες δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για την υιοθεσία ενός παιδιού)

Διάβασε εδώ επίσης: Ανοίγει ο δρόμος για να υιοθετήσει παιδί ο παρουσιαστής

Δεν είναι τυχαίο πως ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξαν ο ένας τον άλλο γι’ αυτήν την επιλογή τους. Οι δυο τους συνδέονται με στενή φιλία και τώρα πια οι δεσμοί τους είναι οικογενειακοί.

Ο Νίκος και η Μαίρη γνωρίστηκαν πριν από 5 χρόνια, όταν το «Ξαναδέστε τους» ξεκινούσε στον ALPHA. Η χημεία τους εξ’ αρχής ήταν οφθαλμοφανής.

Βόμβα: Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης!

Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον στον «αέρα», και μπορεί η εκπομπή να σταμάτησε στα μέσα της σεζόν, ωστόσο αυτό δεν τους επηρέασε. Η επαγγελματική τους σχέση είχε εξελιχθεί σε φιλική.

Οι κοινές εμφανίσεις των δύο φίλων αυξάνονταν, όπως και οι κοινές –αστείες- πόζες τους στο Instagram. «Με τη Μαίρη ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα μετά το τέλος του Ξαναδέστε Τους.

Βρισκόμαστε συχνά, μιλάμε περισσότερο, έχουμε κρατήσει καλή επαφή» είχε πει στο People ο Νίκος Μουτσινάς.

Η Μαίρη Συνατσάκη, μάλιστα, έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές στην εκπομπή του κολλητού της, τιμώντας τον με την παρουσία της.

«Ο Νικόλας έχει τα γενέθλια του σήμερα και χαίρομαι πολύ που είναι στην ζωή μου και που γίναμε φίλοι, όχι «αναγκαστικά» και για λίγο λόγω δουλειάς, αλλά κανονικά και σε φυσιολογικούς ρυθμούς αφού σταματήσαμε να δουλεύουμε μαζί.

Θα μπορούσαμε να χαθούμε όπως πολύ συχνά γίνεται σε αυτόν τον «χώρο» αλλά εμείς μόλις που είχαμε ξαναβρεθεί από εκείνη την προηγούμενη ζωή… σε ευχαριστώ δημοσίως για τα άπειρα γέλια, από αυτά που στραπατσάρεται η μούρη (βλέπε φωτο), για τα ξενύχτια με κουβέντες και για την έμπνευση!

Σε θαυμάζω για όλη την εξέλιξή σου και σου στέλνω αστέρια.

Χρόνια Πολλά Νικόλα!» είχε γράψει στα γενέθλια του Νίκου Μουτσινά το 2019 η Μαίρη Συνατσάκη δείχνοντας πόσο σημαντικό πρόσωπο είναι για εκείνη.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί μαζί και στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά και είχαν μιλήσει για τον άγνωστο τσακωμό τους…

Νίκος Μουτσινάς: Η Δανάη Μπάρκα τον προκάλεσε να γίνει η νονά του παιδιού

Αξιομνημόνευτη ήταν και η φάρσα που είχε κάνει η Μαίρη στον Νίκο, όταν παρουσίαζε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το Σπάτα LIVE:

Αναπόσπαστα μέλη της παρέας του Νίκου και της Μαίρης είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο youtuber Fipster.

Η απόφαση του Νίκου Μουτσινά και της Μαίρης Συνατσάκη να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης αναμφίβολα θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα.

Το σίγουρο είναι, ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έκαναν αυτό που πραγματικά ήθελαν και είναι πια -και με τη βούλα- οικογένεια. Γιατί, όπως λένε, οι φίλοι μας είναι η οικογένεια που επιλέγουμε… Και ο Νίκος επέλεξε τη Μαίρη και η Μαίρη τον Νίκο…

13 Comments

 1. Λες και δεν ξέρουμε ότι ο Μουτσινάς είναι γκέι 🙄 μπορεί απλά να θέλουν να μεγαλώσουν ένα παιδί μαζί αλλά όχι σαν ζευγάρι. Τέλος πάντων , το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποθέτουμε , κάτι που κάνετε και εσείς .

 2. Είτε είναι φυσικό τους παιδί είτε υιοθετήσουν μπράβο τους!!!! Χίλια μπράβο!!!!! Ο τρόπος που το έκαναν δεν αφορά κανέναν.

   • Το αν είναι έγκυος η Μαίρη Συνατσάκη δεν μπορούμε να το πούμε. Μπορούμε όμως, να το βάλουμε σαν τίτλο, για να το διαβάσει κανένας, που δεν μας έχει καταλάβει ακόμα !

   • τρολαρετε ή η βλακεια ξεχειλιζει. Θετει στην ανώτατη θεση της κοινωνικης ιεραρχιας το υπερτατο συναισθημα της προσφορας της ανιδιοτελους αγαπης απο 2 ανθρωπους που επιθυμουν να την χαρισουν γενναιόδωρα σ ενα παιδι που η ζωη δεν ηταν τοσο απλοχερη μαζι του. Ειναι αξιοι θαυμασμου και οχι χλευασμου απο κάτι μιζερα ανθρωπακια τοσοδουλικα ευτυχως μειονοτητα

   • Το τι θέλουν να κάνουν ,να συζήσουν ,να κάνουν απογόνους κτλ κτλ δικαίωμα τους.Το τι προτιμήσεις έχουν στο σεξ επίσης.Το να ασχολείτε ο κόσμος με αυτους λες και κάνουν κάτι ιδιαίτερο όμως καταντάει υπερβολικό.Οπως υπερβολικό καταντάει να πιστεύουν ότι θα συμφωνήσουμε ότι είναι φυσιολογικα όλα αυτά για την πλειοψηφία του κόσμου.Οχι κύριοι και κυρίες.Σε κάποια άλλη εποχή ή σε κάποιες άλλες κοινωνίες ίσως.Σημερα απλά είστε το θέλετε η όχι, η μειοψηφία, και προφανώς μια ανωμαλία (κυριολεκτικά όχι προσβλητικά).Η συμπεριφορά σας είναι απλά επιζήμια για την κοινωνία σας αρέσει ή όχι.Δικαιωμα μας να μην την δεχόμαστε….

    • ποια ανωμαλια μωρε απο τοτε που υπαρχει ο νθρωπος υπαρχει η ομοφυλοφιλια, ακομα και ζωα γεννιουνται ομοφυλοφιλα. Εσυ εισαι μειοψηφια που δεν το αποδεχεσαι και δεν ασχολειται ο κοσμος με την ομοφυλοφιλια αλλα με την κινηση τους να παρουν το συμφωνο συμβιωσης για να προχωρησουν σε υιοθεσια και ενα παιδι που θα ηταν σε ενα ορφανοτροφειο θα βρεθει σ ενα σπιτι με ζεστασια πολλη αγαπη και φροντιδα

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :