“Είμαι όμηρος του πατέρα μου”

Η πριγκίπισσα του Ντουμπάϊ σοκάρει: “Είμαι όμηρος του πατέρα μου”

Η πριγκίπισσα Λατίφα αλ Μακτούμ σοκάρει με την εξομολόγησή της, στην οποία ισχυρίζεται ότι είναι όμηρος του πατέρα της, ηγεμόνα του Ντουμπάι.
Μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, η 34χρονη περιγράφει ότι είναι αιχμάλωτη και εξηγεί πώς η κινηματογραφική απόπειρα απόδρασής της το 2018 όπου είχε στηθεί δίκτυο με τζετ σκι και γιο, κατέληξε στην αιχμαλωσία της και τον βίαιο επαναπατρισμό της. Τότε, οι Αρχές την παρέδωσαν στον ζάμπλουτο πατέρα της και από τότε εκείνος και οι μπράβοι του την κρατούν, χωρίς να την αφήνουν να δει το φως του ήλιου.
«Είμαι όμηρος. Και αυτή η βίλα έχει μετατραπεί σε φυλακή. Όλα τα παράθυρα έχουν σφραγιστεί. Υπάρχουν πέντε αστυνομικοί απέξω και δύο γυναίκες αστυνομικοί μέσα. Δεν μπορώ ούτε να βγω να πάρω φρέσκο αέρα. Οπότε βασικά είμαι όμηρος» ακούγεται να λέει στο βίντεο.
Όπως έχει γίνει γνωστό, σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο στο Λονδίνο, ο πατέρας της, σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, διέταξε και ενορχήστρωσε την απαγωγή της και την καταναγκαστική επιστροφή της στο Ντουμπάι σε δύο περιπτώσεις, το 2002 και το 2018.

Γράψτε ένα σχόλιο