Είπε το μεγάλο “ναι” η Ζέτα Μακρυπούλια – Σε πελάγη ευτυχίας ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Είπε το μεγάλο “ναι” η Ζέτα Μακρυπούλια – Σε πελάγη ευτυχίας ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Ήταν τόσο καιρός που έμοιαζε  με αστείο μια πρόταση γάμου. Κι όμως, έγινε και έγινε και ΔΕΚΤΗ…υπό όρους. Πάντως ο γάμος, πολιτικός – δεν είναι για ετοιμασίες και καθυστερήσεις το ζευγάρι, δεν του πηγαίνει στο στιλ – θα γίνει ίσως την άνοιξη. Εάν πληρούνται ώς τότε οι προυποθέσεις που έχει θέσει η Ζέτα. Ποιες είναι αυτές;

Δεν μας τις αποκαλύπτει ο αγαπημένος μας τραγουδιστής. Ανήκουν στη σφαίρα των πολύ ιδιοτικών συννενοήσεων. Οπότε δεν μπαίνουμε και στον κόπο να υποθέσουμε! Πάντως το σίριαλ γάμος φαίνεται να φτάνει στο τέλος του!

Ζέτα Μακρυπούλια: ‘Πράγματα που έκανε άλλος με ενοχλούσαν, αν τα κάνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δεν με πειράζουν

Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: Ερωτόλογα στην σκιά του πεύκου 

Διαβάστε ακόμα:
Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Δείτε το μαγικό ΣΠΙΤΙ στο ΔΑΣΟΣ που δεν ΚΑΤΟΙΚΗΘΗΚΕ ποτέ! Πραγματικά χαμένο στον παράδεισο όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες του σπιτιού που έμεινε στα θεμέλια που λενε!Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια: Το μαγικό σπιτι στο ΔΑΣΟΣ που δεν ΚΑΤΟΙΚΗΘΗΚΕ ποτέ! Στα μπετά φαίνεται πως έχει μείνει η κατασκευή της εξοχικής κατοικίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στη βόρεια Εύβοια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και του “κουρέματος” των καταθέσεων στην Κύπρο.

Που βρίσκεται η φωλιά τους και ποια είναι η τύχη της ως τώρα! Όπως διαβάζουμε στην “Espresso” το διάσημο ζευγάρι που είχε επισκεφτεί στο παρελθόν πολλές φορές την Εύβοια και είχε μείνει στο σπίτι ενός καλού φίλου του Μιχάλη, μαγεύτηκε από το τοπίο και αποφάσισε να κτίσει μια εξοχική κατοικία κοντά στην περιοχή της Γαλατσώνας.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ‘Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.’

Πότε; Μαφυσικά…“Όταν γνωρίστηκε με την Ζέτα άρχισαν να έρχονται εδώ μαζί. Φιλοξενούνται στο σπίτι του φίλου τους. Πριν ένα χρόνο αποφάσισαν να χτίσουν το δικό τους εξοχικό. Ήρθαν σε επαφή με μηχανικό και συνεργεία της περιοχής και άρχισαν τις εργασίες”, ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Ζέτα Μακρυπούλια: ‘Πράγματα που έκανε άλλος με ενοχλούσαν, αν τα κάνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δεν με πειράζουν

Τελικά, αφού βρήκαν το χώρο, έπεσαν τα θεμέλια και χτίστηκε το υπόγειο και το ισόγειο της μονοκατοικίας. Όμως, πριν από 2 περίπου μήνες σταμάτησαν οι εργασίες εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύουμε και απομακρύνθηκε το συνεργείο κατασκευής. Το ζευγάρι αναζήτησε νέο συνεργείο και μάστορες σε καλύτερη τιμή, αλλά προς το παρόν φαίνεται πως έχουν “παγώσει” όλες οι εργασίες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: