freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

“Είσαι ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ”! Ο Σπύρος Πώρος ΤΑ ΧΩΣΕ ΑΓΡΙΑ στην Φωτεινή Ψυχίδου για τους Πυξ Λαξ!  Πραγματικά οι Πυξ Λαξ δεν τοποθετήθηακν σωστά στο θέμα της κακοποίησης παιδιού από τον πρώην ντράμερ του.  Μίλησαν με θυμό, καμία κατανόηση στο δικαίωμα τοι κοινού να κρίνει ιδιαίτερα από την στιγμή που στο κοινό απευθύνονται για να ζουν τόσα χρόνια.

Φωτεινή Ψυχίδου: Ξέσπασε για την υπόθεση του παιδόφιλου ντράμερ

Μίλησαν “επιθετικά” για ‘όσους τους ρίχνουν ευθύνες για τον π΄ρωην συνεργάτη τους και προσπάθησαν να τον αποποιηθούν με κύριο επιχείρημα το ότι δεν γνώριζαν τίποτα για τις όποιες παράνομες ή εγκληματικές – αν αποδειχεθί – δραστηριότητες του.

Ξέχασαν πως ως διάσημοι δεν έχουν μόνο δικιαώματα αλλά και υποχρεώσεις με βασικότερη τον…έλεγχο. Έλεγχο πάσης φύσεως από την στιγμή που επέλεξαν να είναι δημόσια πρόσωπα. Η είδηση της ασέλγειας σε ανήλικη ενός ιδρυτικού μέλους των Πυξ Λαξ εξακολουθεί να προκαλεί θύελλα αντιδράσεων και νέες κόντρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημήτρης Κοργιαλάς – Φωτεινή Ψυχίδου: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι!

Αυτή τη φορά η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου που ήταν παντρεμένη με τον τραγουδιστή των Πυξ Λαξ, Μπάμπη Στόκα, σε ανάρτησή της στο Facebook έγραψε πως τα μέλη του συγκροτήματος δεν είχαν ιδέα για το ειδεχθές συμβάν. Ήξεραν όμως τόσο η ίδια όσο και οι δύο τραγουδιστές Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας για την έντονη ερωτική ζωή του μουσικού. Αυτό δεν άρεσε στον φωτογράφο Σπύρο Πώρο, που διατηρούσε και ο ίδιος σχέση στο παρελθόν με τη δημοσιογράφο.

 

Η ανάρτηση του φωτογράφου:

«Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση λένε… Το να είσαι αλαζόνας και ψωνισμένος είναι πολύ επικίνδυνο όμως… Το συγκρότημα λοιπόν μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τον όποιο ευαισθητοποιημένο σκεπτόμενο άνθρωπο σύνδεσε τον ντράμερ με αυτούς (φυσικό δεν είναι αφού ήταν μέλος τους;), χαρακτηρίζοντας τον άρρωστο του πληκτρολόγιου. Λες και όλα αυτά συμβαίνουν σε άλλο πλανήτη ή τα κατασκεύασε κάποιος για να τους βλάψει…

Λένε ότι δεν ήξεραν, μάλιστα η πρώτη καταδίκη του ντράμερ τους έγινε το 2019 ενώ η δική είχε αρχίσει ήδη το 2018 να μας απαντήσουν ποτέ ήταν η τελευταία φορά που συνεργάστηκαν, πριν από την έναρξη της δικής η μετά; Το να πλουτίζεις από τον κόσμο έχει και ένα τίμημα, είσαι και υπόλογος, όχι μόνο στα δικαστήρια αλλά περνάς και ένα άλλο έλεγχο, τον έλεγχο της ηθικής τάξης, αφού παιδεραστές και παρακμιακά άτομα δεν πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για την νέα γενιά.

"Είσαι ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ"! Ο Σπύρος Πώρος ΤΑ ΧΩΣΕ ΑΓΡΙΑ στην Φωτεινή Ψυχίδου για τους Πυξ Λαξ!
“Είσαι ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ”! Ο Σπύρος Πώρος ΤΑ ΧΩΣΕ ΑΓΡΙΑ στην Φωτεινή Ψυχίδου για τους Πυξ Λαξ!

Η ηθική σας δεν θεωρείται δεδομένη πως θα μπορούσε άλλωστε, ούτε η δική σας ούτε της κάθε πρώην κακομοίρας που βγάζετε να σας ξεπλύνει και που δεν έχει τίποτα να χάσει… Οπότε κατεβείτε από το καλάμι και απαντήστε με σεβασμό στο θύμα, το μικρό παιδί που ένα μέλος του συγκροτήματος σας ασέλγησε πάνω του. Αφήστε τις μαγκιές δεν σας φοβάται κάνεις, μπουνιές και κλωτσιές αλλού, δεν σας παίρνει . Και κάτι τελευταίο, είπατε ότι ασχολούνται μαζί σας ώστε να πάρουν λίγη λάμψη από το όνομά σας… Αυτό είναι και το πιο αστείο, ίσως πιο αστείο και από το τρολάρισμα που σας συνοδεύει όταν αναφέρεται κάποιος στην μπάντα σας, αυτό της τελευταίας συναυλίας…».

Έκλπηξη όμως προκάλεσε η αντίδραση της Φωτεινής Ψυχίδου η οποία άνοιξε διαδικτυακό διάλογο με τον πρώην της Σπύρο Πώρο. Οι δυο τους αντάλλαξαν έντονα πυρά με τον φωτογράφο να απειλεί την Ψυχίδου πως αν ανοίξει το στόμα του θα κάνει πολλούς και πολλές να τρέχουν.

Φ.Ψ.: «Αυτές οι πρώην άμα ανοίξουν το στόμα τους (γκουχ γκουχ) κύριε Πώρο».

Σ.Π.: «Αν ανοίξω εγώ το στόμα μου να δεις που θα τρέχουν να κρυφτούν και αυτές και άλλοι πολλοί. Όταν είναι η ώρα θα μπω και αν προκληθώ, τότε θα μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Εσύ είσαι αμελητέα ποσότητα και αναξιόπιστη μάρτυρας αφού θέλεις να το πας επί προσωπικού, που τους ξέπλυνες μια χαρά.

Δεν σκοπεύω όμως να το πάω επί προσωπικού, όπως είπα αν προκληθώ θα αναφερθώ περαιτέρω. Ας απαντήσουν λοιπόν επί του θέματος, γιατί όσο και να θέλουν το θέμα να θεωρηθεί λήξαν, δεν πρόκειται. Αρκετή βρωμιά μαζεύτηκε».

Φ.Ψ.: «Ποιους ξέπλυνα κύριε Πώρo; Και για ποιο αδίκημα; Αν υπονοείται ότι γνωρίζαμε ότι ο Γιαννόπουλος ήταν παιδεραστής, όχι δεν το γνωρίζαμε. Τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ με τη κόρη μου. Για αυτό μίλησα για μένα. Εγώ καταγράφω το χαρακτήρα που είδα το 2011. Ο αγώνας της μητέρας ξεκίνησε το 2013 και η συνεργασία έγινε το 2018. Δεν ήμουν εκεί, λυπάμαι αν σου χαλάω το αφήγημα.

Εγώ επιμένω στη θέση μου. Ήξεραν ότι είναι μ@λακας και αφού είναι μαθηματικά βέβαιο ότι είναι μ@λάκας και πέφτουλας δεν έπρεπε να συνεργάζονται μαζί του γιατί υπήρχαν χιλιάδες 16χρονα και 17χρονα παιδιά στην αρένα. Είδα κι εγώ την οργισμένη ανακοίνωση του συγκροτήματος κι έχω τσουτσουριάσει από το φόβο μου καταλαβαίνεις περιμένω μήνυση κι έτσι. Εγώ ένιωσα υπόλογη εγώ! Αν οι υπόλοιποι δεν μοιράζονται την συνειδησιακή κρίση “μήπως έπρεπε να το ξέρουμε”, είναι δικό τους θέμα».

 

Διαβάστε ακόμα:

Πριν από λίγα 24ωρα μια συγκλονιστική υπόθεση αποπλάνησης ενός 8χρονου κοριτσιού από πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Η Φωτεινή Ψυχίδου, πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, ιδρυτικού μέλους του συγκροτήματος, τοποθετήθηκε δημόσια μετά τον σάλο που ξέσπασε.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι γνώριζε τον κατηγορούμενο μουσικό από τις περιοδείες και τις συναυλίες του συγκροτήματος.«Οι Πυξ Λαξ φυσικά δε γνώριζαν ότι ο Γ.Γ είναι παιδεραστής. Γνώριζαν όμως (όπως κι εγώ η ίδια) ότι ο Γ. ήταν μ@@δουλος! Δεν ήξερες “τι γοργόνα θα κατέβει από το δωμάτιο του Γ. Δεν είχε ούτε κρίση, ούτε κριτήριο στις γκόμενες. Κοντές, ψηλές, χοντρές, λιγνές, νέες, γριές, όμορφες άσχημες…τα πάντα!

Πυξ Λαξ ίσον γροθιά και λάκτισμα. Όταν πέφτουν μαζικά τα κλωτσομπούνια και η φάση γίνεται σαλούν είναι λογικό να τις φας! Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει την “Μεγαλειότητά Σας” είναι η “αιτία” που βρεθήκατε στη μέση του καυγά», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Φωτεινή Ψυχίδου.

Κλείνοντας να θυμίσουμε ότι ο 71 ετών σήμερα μουσικός για την αποπλάνηση της 8χρονης έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε 12 χρόνια με αναστολή.
Η εκδίκαση στο Εφετείο ήταν να ξεκινήσει την Παρασκευή, όμως πήρε αναβολή για τις 11 Απριλίου.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner