Είστε ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ! Η Ράνια Θρασκιά και οι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ της ζωή!

Φυσικά και δεν το παίρνουμε προσωπικά. Όμως η Ράνα Θρασκιά είναι ο…συνήθης ύποπτος για τέτοιες…ειλικρινής τοποθετήσεις. Μία ακόμα φορά καταλαβαίνουμε πως οι…καλοί, δημοσιογράφοι, λες και είναι υπάλληλοι, πρέπει να δίνουν στην Ράνια τα κείμενα τους για να τα εγκρίνει. Κακοί, όσοι τη βλέπουν σε ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ εμφάνιση της, την φωτογραφίζουν και δημοσιεύουν άρθρο με ανάλογες όσων είδαν πληροφορίες. Αντί η Ράνια να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ το αν η real, έγραψε αλήθεια για το νέο της σύντροφο, αν οι φωτογραφίες δείχνουν την πραγματικότητα ή κάποια άλλη, τι έκανε; Άρχισε να μιλά για το αν είχαν δικαίωμα να γράψουν όσα έγραψαν!

Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή φαίνεται πώς έχει γυρίσει η Ράνια Θρασκιά μετά το δύσκολο διαζύγιό της με τον Αντρέα Φωτόπουλο. Σύμφωνα πρόσφατα δημοσίευμα της Real Life, η παρουσιάστρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό ενός 45χρονου καρδιοχειρούργου, του Ιωάννη Παραλίκα, ο οποίος είναι επιμελητής χειρουργός θώρακος και καρδιάς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Μάλιστα, το ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν μερικές εβδομάδες στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδούσαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας.
https://www.youtube.com/watch?v=9nMJ24_na9Q
Έτσι, με ένα μακροσκελές κείμενο που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στις φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο που είδαν το φως της δημοσιότητας και εξέφρασε ανοιχτά την δυσαρέσκειά της γι’ αυτό που συνέβη, αφού έγινε ερήμην της.
«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που με αφορούν, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς μου.
Θεωρώ ότι δεν νομιμοποιείται ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης να μοιράζεται ειδήσεις και πληροφορίες για την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου ΕΡΗΜΗΝ του. 
Απάντηση freegossip: Υποκρισία ή ημιμάθεια; Μας μιλάς για τους νόμους; Ούτε καν έχεις ενημερωθεί γι αυτούς, με αυτά που κάθεσαι και γράφεις! Κάποιος κάτι σου είπε, κάτι άκουσες, σου έκανε να το χρησιμοποιήσεις και μας το ξεφούρνησες! Καμία εντύπωση δεν μας κάνει!
 
Ταυτόχρονα, ήσουν και παραμένεις ΔΗΜΟΣΙΟ πρόσωπο με την επιλογή σου αυτή. Πολλοί που θέλετε ν’ απολαμβάνετε τα προνόμια ενός διάσημου, τι κάνετε χρόνια τώρα; Προσπαθείτε να πάρετε με το μέρος σας τους απλούς, μη διάσημους συνανθρώπους μας, με τέτοιες επαναστατικές τοποθετήσεις. Διαμαρτύρεστε τάχα μου, σαν να είστε κι εσείς ένας απλός μεροκαματιάρης, που κάποιοι διεστραμμένοι, τον παρακολουθούν!
Δεύτερον, η Ράνια Θρασκιά λέει: “Θεωρώ ότι ο καθένας μας δικαιούται να είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη δημόσια εικόνα του και τις πληροφορίες που αφορούν στον ιδιωτικό του βίο”.
Απάντηση freegossip: Εδώ θα συμφωνήσουμε ΑΠΟΛΥΤΑ. Είσαι απολύτως ΥΠΕΥΘΥΝΗ!!! Το πιασες  ή θέλεις να φλυαρήσουμε κι άλλο;
-Πώς γίνεται να βρίσκομαι στην πρώτη σελίδα του ένθετου μιας εφημερίδας και δεκάδων ιστοσελίδων αντίστοιχα, με άρθρο που παραθέτει σχόλια για την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή χωρίς προηγουμένως να ερωτηθώ σχετικά;
Απάντηση freegossip: Μπορείς να κάνεις μια οποιαδήποτε άλλη δουλειά που δεν έχει να κάνει με προβολή και δημοσιότητα και το…πρόβλημα σου θα λυθεί άμεσα!
-Πώς γίνεται να δημοσιεύονται φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί χωρίς να το γνωρίζω και να δημοσιεύονται χωρίς την άδεια των εικονιζομένων σε αυτές;
Απάντηση freegossip: Όταν επέλεγες το επάγγελμα της απόλυτης προβολής, ήξερες χρόνια πριν καν ασχοληθείς μ’ αυτό! Το κοινό συντηρεί μια τεράστια μερίδα του τύπου που ασχολείται με τη ζωή των διασήμων.
Στην ουσία, γι αυτόν ακριβώς το λόγο διάλεξες αυτή τη δουλειά. Γι ν’ ασχολούνται μαζί σου! Προσποιείσαι όμως πως δεν το χεις ανάγκη και φυσικά σε …θλίβει!
Πρώτον, το πόσο ασχολούνται με κάποιον διάσημο, ήξερες επαναλαμβάνουμε από πριν, πως είναι μέτρο επιβεβαίωσης επαγγελματικής.
Μεγάλωσες, βλέποντας με τι ασχολείται ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι! Όμως, εντάξει, είσαι τόσο μεγάλη σταρ, που δεν το χεις ανάγκη!
-Κάτι τέτοιο δεν συνιστά μόνο παράβαση των νόμων για τα προσωπικά δεδομένα, αλλά κυρίως παραβίαση της ατομικής ελευθερίας. 
Απάντηση freegossip: Γιατί ξιπάζεις τις νοικοκυρές που δεν βγαίνουν στην τηλεόραση; Γιατί θέλεις να τις βάλεις στη θέση σου; Μπορείς αντί δημόσια να παίζεις το θύμα που…βιάζεται από την τεράστια διασημότητα του, να ζητήσεις απ όλα τα μέσα, να μην ασχολούνται μαζί σου.
Βεβαίως και υπάρχουν …συνάδελφοι που γράφουν φίδια. Μη γενικεύεις όμως. Αν κάποιο δημοσίευμα σε θίγει, τράβα στα δικαστήρια, λύσ το με τη νομική οδό. Μη κάνεις ότι υποστηρίζεις πως σου κάνουν. Κυρίως Ράνια, σκέψου πως εσύ μπήκες σ΄έναν χώρο που γνώριζες αλλά απαιτείς ν’ αλλάξει. Σκέψου, πως μπορείς ν’ αλλάξεις εσύ…ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!
-Βασισμένη στις αξίες μου, την ηθική μου και τις διαμορφωμένες απόψεις που διέπουν τις πράξεις μου, επιλέγω να διατηρώ μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή. Αυτό το αδιαμφισβήτητο δικαίωμά μου αγνοεί κάθε μέσο, κάθε φορά που χωρίς να ερωτηθώ, μεταφέρει προσωπικές μου πληροφορίες, -εμπλουτισμένες σε κάποιες περιπτώσεις με εικασίες και ανακρίβειες- καταπατώντας νόμους γραμμένους και άγραφους.
Απάντηση freegossip: Στείλε τώρα λοιπόν ένα εξώδικο να μην ξαναγράψει κανείς για σένα κάτι που αφορά στην προσωπική σου ζωή. Δεν θα το κάνεις, επειδή ξέρεις πως κανείς δεν πληρώνεται για να σου γράφει κατ΄εντολή τα κείμενα που θα σε άφηναν ικανοποιημένη!
-Και κάθε φορά που συμβαίνει ένας άνθρωπος να παραβιάζει έναν συνάνθρωπό του με οποιονδήποτε τρόπο, με θλίβει βαθιά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.
Απάντηση freegossip: Πάλι βάζεις τον κόσμο στη θέση του…βιασμένου. Γιατί; Μαζί προβάλλεστε τόσα χρόνια; Από ποιο πλευρό κοιμάσαι και πιστεύεις πως θα καταφέρεις να …στρατολογήσεις στον ιερό σου αγώνα, το κοινό; Νομίζεις πως δεν έχει άποψη ή πως άλλο καημό δεν είχε;

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.