Μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρωί της Κυριακής, έκανε τον απολογισμό του καλοκαιριού της η" />

Hit enter after type your search item

«Εκεί που λυγίζω, εκεί ξαφνικά νιώθω…»

/
/
img

Μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρωί της Κυριακής, έκανε τον απολογισμό του καλοκαιριού της η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια πέρασε δύσκολα στις διακοπές της, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πεθερός της, Σάββας Θεοδωρίδης. Συγκεκριμένα, λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την παραλία και μέσα από τη λεζάντα που την συνόδευε έστειλε το δικό της αισιόδοξο μήνυμα.

«Το καλοκαίρι τελειώνει και συνειδητοποιώ πως αυτή η εποχή που τόσο πολύ αγαπώ έχει φέρει τα τελευταία χρόνια τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου, παράλληλα όμως, έχει φέρει και μεγάλο πόνο. Και εκεί που λυγίζω και πέφτω, εκεί ξαφνικά νιώθω να πατάω ξανά στα πόδια μου. Ναι, ίσως γι’ αυτό όλα τα δύσκολα έρχονται το καλοκαίρι. Γιατί αντλούμε ζωή και αισιοδοξία από τη δύναμη του ηλίου. Από το φως του, που φωτίζει και ζεσταίνει τις ψυχές μας. Εύχομαι σε όλους να είστε καλά, να έχετε υγεία, αγάπη, την οικογένειά σας και γαλήνη μέσα σας. Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί! Καλημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :