Δημοφιλή

ΕΚΛΕΙΣΑΝ σήμερα το κανάλι του Βρυώνη! Το ΕΣΡ εφάρμοσε πρώτη φορά τέτοια ΤΙΜΩΡΙΑ!

Πρώτη φορά που εφαρμόζεται τέτοιου είδους ποινή από το ΕΣΡ.

Όσοι συντόνισαν τις οθόνες τους στη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Νέο Epsilon (πρώην ΑΕ CHANNEL), βλέπουν αντί για το πρόγραμμα μια κάρτα που ενημερώνει τους τηλεθεατές ότι λόγω της απόφασης του ΕΣΡ, το κανάλι δεν εκπέμπει πρόγραμμα από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (10/01) μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, όπου στις 00:01, το κανάλι θα επανέλθει στην κανονική ροή του προγράμματος του.

1

Να σημειωθεί ότι το ΕΣΡ κατέληξε σε αυτή την απόφαση εξαιτίας του ρατσιστικού σχολίου του γνωστού οπαδού του Ολυμπιακού Τάκη Τσουκαλά, για τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Να σημειωθεί ότι το κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη όχι μόνο συμμορφώθηκε στην απόφαση αλλά πλέον διέκοψε την προβολή της εκπομπής «Άντε Γεια», η οποία μεταδίδεται πλέον μόνο διαδικτυακά.

Η απόφαση του ΕΣΡ ορίζει:

-“την διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής της μετάδοσης του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού της από 00.01 έως και 24.00 της 10ης Ιανουαρίου 2019,”

-“την διοικητική κύρωση του προστίμου των 15.000 για την “προσβολή της αξίας και της προσωπικότητας του αναφερόμενου καλαθοσφαιριστή” την “προβολή μειωτικών σχολίων και της χρήσης εκφραστικών μέσων που μπορούν να ευνοήσουν τις δυσμενείς διακρίσεις στη βάση της φυλής”

-Την “ηθική κύρωση της μετάδοσης “αδιαλείπτως από τις 00.01 έως και τις 24.00 της 10ης Ιανουαρίου 2019 ευκρινή κάρτα” η οποία θα αναφέρει τα εξής:: «Στον τηλεοπτικό σταθμό AE CHANNEL έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής της μετάδοσης του τηλεοπτικού του προγράμματος με την 155/2018 Απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης».

ΣΧΟΛΙΑ

    1. Τη διώξανε πριν καιρό και βάλανε συριζαίους, δημαρίτες και πασόκους! Η μάνα της Κωνσταντοπούλου δεν είχε μίσος για τα μικρά κανάλια όπως αυτοί τώρα.

      1. ειναι γεγονος πως το εσρ παει απτο κακο στο χειροτερο και μιλαμε για εξοντωντικα προστιμα, πανε να μας κανουν κυριολεκτικα βορεια κορεα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button