Έκρηξη οργής της Βίκυς Σταμάτη στο δικαστήριο

3

Με φωνές και ουρλιαχτά αντέδρασε η Βίκυ Σταμάτη στην πρόταση του Εισαγγελέα για δήμευση του διαμερίσματος όπου διαμένει στο Χαλάνδρι.

Η κ. Σταμάτη άρχισε να φωνάζει ότι δεν μπορεί το δικαστήριο να δημεύσει το 68 τ.μ. σπίτι, καθώς είναι γονική παροχή από τον πατέρα της και δεν σχετίζεται με τον σύζυγο της.

Οργισμένη και χτυπώντας με τα χέρια της το εδώλιο, φώναζε στον Εισαγγελέα: «Φταίτε, φταίτε.. δεν ξέρατε από πότε υπάρχει αυτό το ακίνητο; Ανατρέξτε στο υποθηκοφυλακείο», ενώ όταν η Πρόεδρος της είπε να μην φωνάζει γιατί θα την αποβάλει η κ. Σταμάτη άρχισε να φωνάζει και σε αυτήν «γιατί με φέρατε εδώ; Για να με περάσετε έξω;».

Αν και η Πρόεδρος ζήτησε από έναν αστυνομικό να καθίσει και να προσέχει την κ. Σταμάτη, αυτή κατάφερε να τον αποφύγει και πλησιάζοντας την Έδρα πέταξε ένα χαρτί, εξακολουθώντας να φωνάζει: «Είναι γονική παροχή, απόκτημα του πατέρα μου με πολύ κόπο. Πριν γεννηθώ! Ο πατέρας μου δεν υπήρξε Υπουργός! Ήταν οικοδόμος, γιατί να κατασχεθεί το σπίτι; Ο Σταμάτης δεν υπήρξε Υπουργός! Ήταν εργάτης! Δούλευε από 12 ετών…. Με συλλάβατε παρουσία του παιδιού μου, παραβιάσατε το άσυλο μου. Θα έχετε πρόβλημα εάν δεν συμπληρώσετε αυτό το χαρτί».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. Τα χει παιξει η γυναικα…κλειστε την μεσα κ εσεις οι δημοσιογραφοι παψτε να ασχολειστε μαζι της …ας σαπισει επιτελους εκει που της αξιζει…αρκετα επιβαρυνθηκαμε κ απ τις ανομιες της κ απ την παρουσια της
    Εννοειται τα ιδια κ χειροτερα ισχυουν κ για τον ωραιο μπρουμελ του συγκροτηματος…φτανει πια…

  2. ΟΥΣΤ στο άρθρο

    Να ψωφίσει η βρώμα που έχει και θράσος και μιλάει!Έφαγε από τα λεφτά του ελληνικού λαού και τώρα βάζει το παιδί μπροστά για να πέσει στα μαλακά!Όταν έκλεβε και κατατρώνε τον ιδρώτα τον δικό μας και αχρεωνε τα παιδιά μας,ας πρόσεχε.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com