Έκτορας Μποτρίνι: «Δεν κρατάω κακία»

0

Ο Έκτορας Μποτρίνι μιλά και αποκαλύπτει πότε και γιατί τα… έχει «βροντήξει κάτω» κι έχει φύγει από εκπομπή.

«Πολλές φορές και στην εκπομπή, το ίδιο και με τον Γρηγόρη, πολλές φορές. Σηκώνομαι, φεύγω από το γύρισμα και τα λέμε την άλλη μέρα, όπου του λέω: «Γρηγόρη, τα λέμε την άλλη μέρα, δεν συζητιέσαι». Δεν κρατάω κακία» τόνισε στο Λοιπόν.

-Έχεις άλλα χόμπι εκτός από τη μαγειρική;

«Ψάρεμα, καταδύεις, τένις. Σε ένα μήνα θα κάνω εγχείρηση για να μπορώ να παίζω, έχω πάθει ρήξη δύο μηνίσκων εδώ και καιρό, το έχω παραμελήσει λόγω δουλειάς και τώρα ήρθε η ώρα.»

-Σύμμαχος στη ζωή σου ποιος είναι;

«Η οικογένεια μου, δεν είμαι παντρεμένος. Είμαι μοναχοπαίδι και φυσικά κακομαθημένο. Η μάνα μου μαγείρευε καλύτερα, παρόλο που ο πατέρας μου ήταν μάγειρας. Κοιτάμε μπροστά, δεν φοβάμαι τίποτα. Υπάρχει μεγάλη κρίση, εκεί που δούλευα 8 ώρες, τώρα δουλεύω 18, για να ανταπεξέλθω. Οικονομικά δεν ζορίζομαι, αλλά είναι δύσκολα. Οι τιμές στα εστιατόρια μου δεν είναι προσιτές, γιατί το καλό σέρβις και η καλή ποιότητα στοιχίζουν, οι καλοί σεφ στοιχίζουν. Καλό και φτηνό δεν υπάρχει, ποιότητα τιμής υπάρχει. Αν σου πω τι βλέπουν τα μάτια μου στα εστιατόρια που γυρίζω μέσα στις κουζίνες, θα βάλεις τα κλάματα, δεν θα ξαναβάλεις φαγητό στο στόμα σου.»

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com