Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ η Κατερίνα Καινούργιου! ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ LIVE κατά Αφροδίτης Λατινοπούλου!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, αντί να παράγουν κάποιο έργο, κάθονται με ένα στιλό προτεταμένο μπροστά από το αστεία αυστηρό ύφος του τηλεδικασ΄τη. Του ανθρώπου που κέρδισε με κάποιο άγνωστο σε μας τρόπο, το δικαίωμα να βγάζει αποφάσεις για το ποιος μπορεί να έχει φωνή δημόσια και ποιος όχι! Ποιανού τα σόσιαλ αξίζει να διαβάζεται και ποιανού όχι. Ποιος είναι…ΚΛΟΟΥΝ και ποιος σοβαρός!

Όπως φαντάζεστε, η Κατερίνα Καινούργιου τοποθέτησε τον ευατό της και την παρέα της στην κατηγορία των…σοβαρών!

Την Αφροδίτη Λατινοπούλου την χαρακτήρισε και…ΚΛΟΟΥΝ!

 

Κρατώντας πάντα στο ένα χέρι, αυτό το οποίο σηκώνει δεικτικά στην κάμερα, το στιλό!

 

Αυτό το…στιλό! Μούφα απόδειξη σκλήρής εργασίας!

https://www.youtube.com/watch?v=C6A1Js4GPYY

 

Ο Γιάννης Πουλόπουλος από την πλευρά του, σιγοντάροντας την επίθεση της Κατερίνας Καινούργιου είπε πως συμπεριφορές σαν τηςν Αφροδίτης μας πάνε 30 χρόνια πίσω. Ενώ συμπεριφορές εκπομπών σαν την δική τους,ε;

Πότε θα καταλάβουν πως όταν βγάζουμε συμπεράσματα, απαιτούνται επιχειρήματα για να γίνουν αποδεχτά από όσους μας ακούν; Το να προβλέπουμε τι θα γίνει στην ζωή τους, να χαρακτηρίζουμε, να κράζουμε ανθρώπους, δεν αποτελεί επιχείρημα.

Δεν μπορεί να χαρακτηρίζουν αποκύημα τα σόσιαλ μίντια της Αφροδίτης Λατινοπούλου, διότι πρέπει πρώτα ν’ ανατωτηθούν ποιο μέτρο είναι αυτό που τα κατατάσει σε κάποια κατηγορία. Ποιος είναι εκείνος και γιατί, ορίζει το ίνσταγκραμ της Κατερίνας Καινούργιου καθώς πρέπει;

Όσοι έχουν μικρόφωνο βλέπουμε να το καταχρώνται για να ισωπεδώνουν όποιον θεωρούν αντίπαλο. Όποιοι έχουν μικρόφωνο ή δημόσιο λόγο κάνουν χρήση. Ας λέει ο καθένας τα δικά του και για όλους, όλοι βγάζουμε συμπεράσματα.

Παραλήρημα του “σούπερ Κατερίνα”

Το να λέμε για παράδειγμα “όλος ο κόσμος θαύμασε το σποτάκι” για το οποίο έγινε ο καβγάς, είναι αυθαίρετο συμπέρασμα και παραπληροφόρηση. Εμείς, ούτε που το είχαμε πάρει χαμπάρι. Και όσο άχρηστοι επαγγελματίες και αν είμαστε, εμείς ακριβώς,σαν τους υπόλοιπους πολίτες είμαστε χαρακτηριστικό δείγμα του πόσοι το έχουν δει και πόσοι κάθονται να χάσουν χρόνο και να σχολιάσουντο αν τους αρέσει ή όχι.

 

Πόσοι σχολιάζετε σποτάκια δηλαδή; Πρέπει το θέμα της Κατερίνας Καινούργιου με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, να είναι προσωπικό. Αλλά, και τον…γκόμενο να της έφαγε αυτή η συμπεριφορά πάει την τηλεόραση πολλά χρόνια πίσω (θα πεις πότε είχε πάει μπρος;). Θα πρεπε να τιμωρείται κόβοντας εκπομπή παρουσι΄στρια και συντελεστές.

Από πότε μια παρουσιάστρια αποκαλέι μία οποιαδήποτε γυναίκα αυτής της χώρας, “ΚΛΟΟΥΝ” από την εκπομπή της; Πότε λέει πως δεν είναι κυρία;

Γιάννης Πουλόπουλος σε Κατερίνα Καινούργιου: “Αποχωρώ από τη συζήτηση αυτή, πραγματικά με προσβάλει”

Ποιος της δίνει βήμα και δικαίωμα να καταχράται την θέση της για να εξαπολύει προσωπικές επιθέσεις; Διότι το πρόσχημα πως η Κυρία Αφροδίτη Λατινοπούλου ειρωνεύτηκε ένα σποτάκι, θα μπορούσε να οδηγήσει την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της, στο να την..αγνοήσουν.

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ η Κατερίνα Καινούργιου! ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ LIVE κατά Αφροδίτης Λατινοπούλου
ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ η Κατερίνα Καινούργιου! ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ LIVE κατά Αφροδίτης Λατινοπούλου

Να μην κάνουν θέμα την συγκεκριμένη ανάρτηση. Υπάρχει κάτι πιο απλό; Ρητορικό το ερώτημα. Ακούς εκεί να την αποκαλόύν αποκύημα του άθλιου κομματιού των σόσιαλ.

Δηλαδή να υποθέσουμε πως οι λογαριασμοί που έχουν οι συντελεστές αυτής της εκπομπής στα σόσιαλ, είναι οι..καλοί λογιαριασμοί.

Οι υγιείς. Ενώ της Κυρίας Λατινοπούλου, το σχόλιο το οποίο δεν τους άρεσε είναι αποκύημα τους άθλιου κομματιού των σόσιαλ!

Κατερίνα Καινούργιου: Τα ΛΙΠΟΘΥΜΙΚΑ επεισόδια της στον ΑΕΡΑ!

Ανατωτιόμαστε, μηπως το κάνουν για να γνωρίσουμε την κυρία Λατινοπούλου! Πραγματικά, γνωρίσαμε την κυρία Λατινοπούλου από ένα αντίστοιχο βίντεο που είδαμε από την εκπομπή του πρωινού Αντ1 με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα!!!

Γιάννης Πουλόπουλος (δημοσιογράφος) βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Και είδαμε που λέτε, το…ΣΟΟΥ. Ο Γιάννης Πουλόπουλος να δηλώνει πως θέλει να φύγει από την συζήτηση γιατί τον προσβάλει. Η έταιρη συνάδελφος του στο πάνελ, να σηκώνει το χέρι, και να λέει τα δικά της που θα δέιτε και στο βίντεο!

 

Η Κατερίνα Καινούργιου με ύφος και λόγο απαξιωτικό να δίνει την δική της..μάχη! Και επειδή την χαρακτήρισε “Κλόουν” την κυρία Αφροδίτη Αντωνοπούλου ελπίζει πως κάποιοι θα την πιστέψουν κιόλας; Μάλλον όλοι οι παρουσιαστές είτε εξ αρχής, είτε στην πορεία, ξεχνούν πως η τηλεόραση δέιχνει αυτό ακριβώς που είμαστε!

 

ανερά εκνευρισμένη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και τα περισσότερα μέλη του πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha, όπως ο Γιάννης Πουλόπουλος σχετικά με το νέο ομοφοβικό tweet που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου σχετικά με τη διαφήμιση της Pantene. «Σκεφτείτε να ήταν η χώρα μας γεμάτη με πολίτες όπως οι πρωταγωνιστές της διαφήμισης της Pantene.

Η Τουρκία θα είχε εισβάλει και θα έφτανε στο Σύνταγμα την ίδια ώρα που κάποιοι θα ”έφτιαχναν τη φράντζα τους”. Ευτυχώς όμως δεν είμαστε έτσι. Τροφή για σκέψη. #cancel_pantene», έγραψε χαρακτηριστικά η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας.

ΤΡΟΜΟΣ για την Κατερίνα Καινούργιου! Αγνωστος χάραξε με κλειδί το αυτοκίνητό της

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ξέσπασε με δάκρυα στον αέρα: «Θέλω να αποχωρήσω από τη συζήτηση αυτή γιατί πραγματικά με προσβάλει πάρα πολύ αυτό που βλέπω. Εγώ σε αυτή τη συζήτηση δεν θέλω να συμμετέχω, δεν συμφωνώ σε τίποτα με τη συγκεκριμένη κυρία. Υπάρχει άνθρωπος που σκέφτεται από αυτό το διαφημιστικό, ευτυχώς που η χώρα μας δεν είναι έτσι γιατί θα είχε μπει η Τουρκία; Αλήθεια; Αλήθεια το 2022 επιστρέφουμε 30 χρόνια πίσω»;

Έξαλλη με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου που δεν μάσησε τα λόγια της: «Δεν θέλω καν να λέω το όνομά της. Έχω ασκήσει βέτο ότι η συγκεκριμένη κυρία -δεν λέγεται καν κυρία- δεν θα πατήσει ποτέ το πόδι της στην εκπομπή».

Τρόμος για την Κατερίνα Καινούργιου! Ποιος απειλεί την ζωή της…

Και συνέχισε: «Είναι ένα διαφημιστικό που όλος ο κόσμος το έχει αποθεώσει. Απλά βγήκε ένας κλόουν που λέγεται Λατινοπούλου, ας με βρίσει μετά δεν με ενδιαφέρει κι έγραψε αυτά τα αίσχη. Δεν λέει κάτι…».

Δείτε εδώ το tweet της Λατινοπούλου που προκάλεσε την έκρηξη στο στούντιο του Alpha:

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :