Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ελεάνα Χρυσικοπούλου: Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη,…. Για να βγει τίτλος, πρέπει ν’ απαντήσεις για τη Μενεγάκη! Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με την Ελένη, τι είναι αυτό που ξεχωρίζει στην εκπομπή Πάμε Δανάη αλλά και πώς ένιωσε όταν η Ζέτα Δούκα μέσα από αυτή την εκπομπή αποκάλυψε πρώτη πως έχει πέσει θύμα βίας στο χώρο της. Προέρχεσαι από τον χώρο των περιοδικών, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχεις μια σταθε­ρή παρουσία στην τηλεόραση.

ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΙΝΑΜΕ! ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΤΣΙΟΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!!!

 

«Πίστευα ότι δεν θα κρατήσει πάνω από μία ή δύο σεζόν το θέμα «τηλεόραση».

Η καρδιά μου και το μυα­λό μου ήταν πάντα στα περιοδικά, για τρία χρόνια τα έκανα παράλληλα, δηλαδή ήμουν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τα πρωινά και τα απογεύματα ερ­γαζόμουν ως αρχισυντάκτρια στο περιοδικό του αερο­δρομίου Ελ. Βενιζέλος οπότε προσπαθούσα να ισορροπήσω σε δύο βάρκες.

Για να είμαι ειλικρινής απολάμβανα την τηλεόραση αλλά δεν την υπολόγιζα ως βασική μου εργασία.

Νομίζω όμως ότι μου ταίριαξε η τηλεόραση και της ταίριαξα κι εγώ. Βρέθηκα για μια σεζόν ως αλεξιπτωτίστρια και έκτοτε πέρασαν σχεδόν δέκα χρόνια.

Πλέον, έχω τηλεοπτική αυτοπεποίθηση και νόμιζα ότι κάνω καλά τη δουλειά μου.

Ωστόσο, δεν αισθάνομαι αυτό που λέμε «τον εθισμό της τηλεό­ρασης». Κι αν αύριο υπήρχε κάποιο δημοσιογραφικό πρότζεκτ μακριά από τα φώτα, δεν θα έλεγα «όχι».

Διατηρείτε επαφές με την Ελένη Μενεγάκη;

«Φυσικά και έχουμε επαφές όχι σε καθημερινή βάση, αλλά έχουμε μιλήσει αρκετές φορές. Και είναι πάντα μεγάλη μου χαρά να την ακούω, την αγαπάω πολύ»

Αν μπορούσες να ξεχωρίσεις κάτι στην εκ­πομπή Πάμε Δανάη! που συμμε­τέχεις και δεν υπάρχει στις υπόλοιπες πρωι­νές εκπομπές, ποιο θα ήταν αυτό;

«Είμαι πολύ περήφανη για το Πάμε Δανάη! και για τη συμμετοχή μου σε αυτό. θεωρώ ότι ξεχωρίζει από τα υπόλοιπο πρωινά, έχει ένα δικό της ύφος, το οποίο κα­θορίζεται τόσο από τη Δανάη Μπάρκα όσο και από το ίδιο το κανάλι.

Δηλαδή το Μega ήταν πάντα συνυφα­σμένο με την ποιότητα, την αισθητική, το άρτιο αποτέ­λεσμα και την κοινωνική ευαισθησία Και νομίζω ότι όλα αυτά τα πρέσβευα η εκπομπή».

Η Ζέτα Δούκα καλεσμένη στην εκπομπή σας αποκάλυψε πρώτη πως έπεσε θύμα λε­κτικής και ψυχολογικής κακοποίησης από τον Γιώργο Κιμούλη. Πώς ένιωσες στο άκου­σμα των όσων εξομολογήθηκε;

«Ήμουν στα παρασκήνιο, και ένιωσα μεγάλο θαυμα­σμό για εκείνη. Συνήθως, γενναιότητα και φόβος πάνε μαζί.

Και νομίζω ότι αυτό ακριβώς ένιωθε η Ζέτα. Με τρεμάμενη φωνή, έκανε κάτι πολύ γενναίο εκείνη τη στιγμή. Αισθάνθηκα περήφανη λοιπόν ως γυναίκα που κάποιοι βγαίνει μπροστά και μιλάει για θέματα κακοποίησης και έκφυλης βίας.

Και είμαι πολύ χα­ρούμενη που έχει ανοίξει αυτό το κεφάλαιο και έχει ξεκινήσει αυτός ο διάλογος στην ελληνική κοινωνία»

Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι η Ζέτα Δούκα σχεδίαζε καιρό με τους ανθρώπους της εκ­πομπής και το κανάλι τα όσα στη συνέχεια αποκάλυψε χωρίς αυτό να μειώνει φυσικά τη σημασία τους.

«Νομίζω πως όποιος παρακολουθηθεί το συγκεκριμέ­νο απόσπασμα θα δει και στο πρόσωπο της Δανάης Μπάρκα και του Άρη Καβατζίκη, που ήταν παρό­ντες στην εξομολόγηση, ότι είχαν αληθινή έκπλη­ξη για αυτό που συνέβαινε.

Με το χέρι στην καρδιά, θα σου πω ότι κι εγώ, μέχρι να συμβεί αυτό ζωντα­νά στον αέρα της εκπομπής δεν είχα ιδέα.

Τώρα, το τι ακούγεται και το τι λέει ο καθένας, για ποιον λόγο και τι εξυπηρετεί αυτό, δεν το ξέρω. Ούτε μπορώ να πάρω θέση σε αυτό. Αυτό που ξέρω είναι πως όλοι αντιληφθήκαμε εκείνη τη στιγμή ότι κάτι μεγάλο συμβαίνει, που γράφει τηλεοπτι­κή ιστορία».

Για τον δικό μας χώρο, τον τηλεοπτικό – δημοσιο­γραφικό, πιστεύεις πως δεν θα ακουστεί κάτι αντίστοιχο;

«Ποιος θα τα δημοσιεύσει; Τα μίντια θα βγάλουν τα θέ­ματα των μίντια; Πρέπει να ξεπεραστούν πολλά εμπό­δια για να γίνει αυτό. Όχι πως αποκλείω ότι θα έρθει και αυτή η στιγμή…», λέει η ίδια στο ΟΚ

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner