Συνεντεύξεις

Έλενα Παναγιωτίδου: Αποκαλύπτει τα φαβορί του «Rising Star»

Η Έλενα Παναγιωτίδου παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για το «Rising Star».

Ποιους θεωρεί φαβορί;

Πώς αποφάσισες να λάβεις μέρος στο «Rising Star»;

Η συμμετοχή μου στο «Rising Star» ήρθε πολύ απρόβλεπτα. Ήθελα να πάω εδώ και χρόνια σε κάποιο ριάλιτι και απλά θεώρησε το συγκεκριμένο πολύ καλή ευκαιρία και πρωτοποριακό για την Ελλάδα, και έτσι δήλωσα συμμετοχή.

Όταν τελικά μπήκες στο παιχνίδι, τι σκέφτηκες; Ποιος ήταν ο στόχος σου;

Όταν μπήκα στο παιχνίδι παρατήρησα πως υπάρχουν πολύ καλές φωνές! Από την αρχή ο στόχος μου ήταν να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται εντός και εκτός παιχνιδιού και να αποκτήσω πολλές εμπειρίες δίπλα σε τόσο έμπειρους καλλιτέχνες.

Ποιο θέλεις να είναι το τέλος αυτού του ταξιδιού;

Σίγουρα θα ήθελα να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται. Ίσως και στον τελικό. Ακόμα και αν σταματήσει αυτό το όμορφο ταξίδι, όμως, θα είμαι ικανοποιημένη με την πορεία μου.

Εάν φτάσεις στον μεγάλο τελικό, έχεις σκεφτεί ποιο τραγούδι θα ήθελες να ερμηνεύσεις στη σκηνή;

Δεν έχω σκεφτεί ποιο τραγούδι θα ήθελα να ερμηνεύσω, θέλω να το αφήσω στο χέρι του κριτή μου του Αντώνη Ρέμου. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ποιος ή ποιοι πιστεύεις πως είναι τα φαβορί του «Rising Star»;

Και οι 13 συμπαίκτες μου που έχουν μείνει στο σόου πιστεύω πως είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο. Δεν ξεχωρίζω κάποιον. Πιστεύω πως όλοι είμαστε ήδη νικητές και πως δεν έχει σημασία η πρωτιά.

Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου από τη στιγμή που μπήκες στο παιχνίδι;

Έτσι ζωή μου έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Άρχισε να με γνωρίζει ο κόσμος, και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω δυναμικά την πορεία μου.

Κατάγεσαι από τη Θεσσαλονίκη, όπου μένεις μόνιμα. Θα μπορούσες να μετακομίσεις στην Αθήνα για να ακολουθήσεις το όνειρο σου;

Η αλήθεια είναι πως τη Θεσσαλονίκη δεν την αλλάζω με τίποτα. Αλλά, αν μου προκύψει κάτι, ναι, θα έμενα μόνιμα στην Αθήνα.

 Η αναγνωρισιμότητα που παίρνεις από αυτή τη συμμετοχή σου πιστεύεις πως θα σε βοηθήσει στα μετέπειτα βήματα σου;

Πιστεύω πως έχω πάρει μεγάλη αναγνωρισιμότητα από το παιχνίδι και χαίρομαι πάρα πολύ που «αρέσω» στον κόσμο, και που μου το δείχνει.

Σε ποιον βαθμό πιστεύεις πως παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση στο επάγγελμα του τραγουδιστή;

Πιστεύω πως παίζει μεγάλο ρόλο η εξωτερική εμφάνιση, αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο η φωνή.

Εκτός από το να τραγουδάς, παίζεις και ποδόσφαιρο. Εάν έρθει η στιγμή να επιλέξεις ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο, τι θα επιλέξεις και γιατί;

Εάν κάποια στιγμή πρέπει να επιλέξω ένα από τα δύο, αυτό θα είναι το τραγούδι, για τον λόγο ότι το ποδόσφαιρο δεν μπορώ να το ακολουθήσω επαγγελματικά στην Ελλάδα, ενώ το τραγούδι, ναι. Εάν ζούσα στο εξωτερικό, μπορεί και να ήταν όλα διαφορετικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button