Έλενα Παπαρίζου: «Και έχω δεχτεί αλλά και έχω κάνει πολύ μικρή bullying»

0

Παραδέχτηκε δημόσια πως έχει πέσει θύμα bullying.

H Έλενα Παπαρίζου σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Tv Έθνος μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια στη Σουηδία αποκάλυψε πως δέχτηκε bullying ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί πως έχει βρεθεί κι εκείνη στη θέση του θύτη.

«Και έχω δεχτεί αλλά δε σου κρύβω ότι και έχω κάνει πολύ μικρή μπούλινγκ! Έχω υπάρξει και από τις δύο πλευρές. Στην Ά και την ´Δ δημοτικού δέχτηκα μπούλινγκ. Παιδί Ελλήνων μεταναστών στην Σουηδία με δύσκολο επίθετο και τα λοιπά Στην στ’ Δημοτικού έκανα παρέα με παιδιά «μάγκες» και μέσα σε αυτή την παρέα έκανα και εγώ μπούλινγκ! Μη φανταστείς κάτι φοβερό και ποτέ μα ποτέ σωματική βία.

Απλώς αντί μιλούσαμε σε κάποια παιδιά. Δεν κράτησε για πολύ. Μέχρι που στην ´Δ γυμνασίου έγινα αντιπρόεδρος στην ομάδα του σχολείου κατά του μπόουλινγκ. Πήραμε πολλές πρωτοβουλίες τότε. Και είχε απήχηση έχω να σου πω», είπε η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!