Έλενα Παπαρίζου πλαστική στήθους: ΜΕ Τεράστια διαφορά και μαγκιά, καθώς το λέει χωρίς ντροπή

Έλενα Παπαρίζου πλαστική στήθους: ΜΕ Τεράστια διαφορά και μαγκιά, καθώς το λέει χωρίς ντροπή.

Έλενα Παπαρίζου πλαστική στήθους: ΜΕ Τεράστια διαφορά και μαγκιά, καθώς το λέει χωρίς ντροπή. Έλενα Παπαρίζου

Τεράστια διαφορά, τεράστια και η μαγκιά της καθώς βγαίνει και το λέει χωρίς ντροπή. Τρομερές οι διαφορές σε όλα τα επίπεδα!

Για το πρόβλημα με τα κιλά της -και πώς η πλαστική το στήθος επηρεάζει την εικόνα της- μίλησε η Ελενα Παπαρίζου σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΞΑΝΘΟ, Η ΕΛΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ!

«Αυτή τη στιγμή είμαι γύρω στα 3,5 κιλά περισσότερο από όσο ήμουν στη Eurovision το 2005. Απλά, από τότε έχω βάλει στήθος και φαίνεται διαφορετικό το σώμα μου». Αυτό δήλωσε η Ελενα Παπαρίζου στο περιοδικό ΟΚ σχετικά με τα παραπάνω κιλά που έχει βάλει.
Προσθέτοντας πως «αν έβαζα τον εαυτό μου ξανά στο χειρουργικό κρεβάτι, θα τα είχα μικρύνει. Η αλήθεια είναι πως όταν τα έβαλα δεν ήταν τόσο μεγάλα, αλλά στην πορεία πάχυνα. Αν με προσέξεις όμως δεν είμαι λεπτοκαμωμένη. Εχω μεγάλα άκρα, φοράω 40 νούμερο παπούτσι, έχω μεγάλο σβέρκο. Νομίζω ότι είμαι 1,70 από τα 10 μου χρόνια!».

Αυτό είναι το πιο «πικάντικο» κομμάτι μιας -εξαιρετικά αποκαλυπτικής- συνέντευξης στην οποία η Ελενα Παπαρίζου μιλάει κυριολεκτικά για όλα. Ξεκινώντας από τον λόγο του χωρισμού της από τον Τόνι Μαυρίδη: «Από τη στιγμή που γίνονταν γύρω μου πράγματα που με ενοχλούσαν, έφταιξα εγώ γιατί επέτρεψα να φτάσουν σε αυτό το σημείο (…) Δεν πήρα πίσω τον σεβασμό που έδωσα (…) Ηταν ένας γάμος ουσιαστικά, μόνο παιδιά δεν είχαμε αποκτήσει. Και μετά να εκθέτεις με ψευδή τρόπο τον άνθρωπό σου; Κάποια στιγμή όλα θα τελειώσουν, αλλά εγώ δεν θα πω ποτέ τι έχω να μοιράσω με αυτόν τον άνθρωπο. Αυτό αφορά μόνο εκείνον και εμένα».

Ελένη Μενεγάκη: Το αποχαιρετιστήριο GOODBYE του 2010

Έλενα Παπαρίζου πλαστική στήθους: ΜΕ Τεράστια

Γράψτε ένα σχόλιο