Ροή ειδήσεων

Ελένη Χατζίδου: Ερωτευμένη με ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ!

Η Ελένη Χατζίδου, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα μουσικά πράγματα με το «Χειρότερα» -σε στίχους και μουσική του Παντελή Παντελίδη- μέχρι και σήμερα, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή.
Αντίθετα, αυτό που την ενδιαφέρει πάντα είναι μόνο η δουλειά της, τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει και οι συνεργασίες που θα κάνει στη νυχτερινή ζωή της πόλης.
Η ίδια ήταν ζευγάρι για πέντε χρόνια με τον Γιώργο Τσούνη, με τον οποίο αποφάσισαν να τραβήξουν, πριν έξι μήνες περίπου, χωριστούς δρόμους. Ήρεμα, αθόρυβα και χωρίς ακρότητες, όπως ταιριάζει στη φιλοσοφία της.
Ο έρωτας όμως δεν άργησε να της χτυπήσει ξανά την πόρτα, κάνοντας πράξη τους στίχους από το τραγούδι της «Δε θα σε περιμένω» -«Όλο και κάποιος θα βρεθεί να με παρηγορήσει, πάντα μετά το χωρισμό αυτή είναι η λύση, ακούγεται εγωιστικό και λίγο τετριμμένο, μα αφού εσύ αδιαφορείς δε θα σε περιμένω».
Ο νέος της αγαπημένος είναι ο Άρης Σοϊλέδης, ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρεις περίπου μήνες και όσοι τους γνωρίζουν, μιλούν για μια νέα σχέση.
Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα, ανέβασε και την παρακάτω κοινή τους φωτογραφία την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στα social media.

Ναι, είναι ερωτευμένος και θέλει να το κάνει γνωστό σε όλους. Μένει μόνο να συνηθίσει στην ιδέα αυτή και ηΕλένη Χατζίδου, η οποία αν και είναι υπέρ των σχέσεων, θέλει λίγο χρόνο ακόμα, γιατί όπως σας είπαμε, πέρυσι βγήκε από μια μακροχρόνια σχέση.
Τότε, θα γυρίσει και αυτή το κεφάλι της, θα κοιτάξει την κάμερα και θα ανεβάσουν την πρώτη selfie τους στα social media.
Δείτε φωτογραφίες του καινούργιου έρωτα της τραγουδίστριας:

Related Articles

Back to top button