Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλή Παύλου: Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται!

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλή Παύλου: Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται! Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Το ζευγάρι, που η σχέση του ξεκίνησε την Άνοιξη του 2018 και τον Ιούνιο του 2019 πραγματοποίησε τον πολιτικό του γάμο, αποφάσισε σήμερα να κάνει και τον θρησκευτικό γάμο που τόσο επιθυμούσε!

Δέσποινα Βανδή γιός: Ο πιο γλυκός γιός του κόσμου! φροντίζει, μαγειρεύει και βοηθάει την μαμά του στην δουλεία

Μάλιστα, η χαρά για το αγαπημένο ζευγάρι είναι διπλή αφού σήμερα πρόκειται να πραγματοποιηθεί και η βάπτιση της κορούλας του, της μικρής Μελίτας – Δήμητρας που ήρθε στον κόσμο στις 2 Σεπτεμβρίου του 2019.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο γάμος με τον Πηλαδάκη και κουμπάρο τον Ρέμο

Όπως έχει γίνει γνωστό τα δυο μυστήρια θα πραγματοποιηθούν σήμερα το απόγευμα στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του κτήματος “Πολυχώρος Ονείρων”. Κουμπάρα στον γάμο τους θα είναι η καλή τους φίλη Ειρήνη Ζέη ενώ νονοί της μικρής Μελίτας – Δήμητρας θα είναι ο Θωμάς Παπαδόπουλος και η Άντυ Γιαννακοπούλου. (Δες εδώ το προσκλητήριο για τα δυο μυστήρια)

Ζήνα Κουτσελίνη βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, οι σπουδές, η νησιώτικη καταγωγή

Να θυμίσουμε πως επιθυμία του ζευγαριού ήταν να πραγματοποιήσει τα δυο μυστήρια τον προηγούμενο χρόνο ωστόσο λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών με την πανδημία επέλεξαν να το καθυστερήσουν και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σήμερα βαπτίζοντας παράλληλα την κόρη του.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλή Παύλου: Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται!