Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς! 

Το πρωί της Τετάρτης (20/03) η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στο Happy Day, πως η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς!
Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε: “Η Ελένη Χατζίδου διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη. Και αυτό δεν το λέμε εμείς. Το είπε η ίδια σε αγαπημένα της πρόσωπα. Το Σάββατο έγινε ένα κάλεσμα σε γνωστό καφέ στη Γλυφάδα. Προσκλήθηκαν μόνο δικοί της άνθρωποι και τους γλύκανε περισσότερο με τα νέα που είχε να τους ανακοινώσει. Τους είπε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι από τον Ετεοκλή Παύλου. Της ευχόμαστε να είναι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη”!
Η κίνηση της παρουσιάστριας να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη μέσω της εκπομπής της, φαίνεται πως ενόχλησε την Ελένη Χατζίδου, η οποία σύμφωνα με μια δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα ήθελε να το γνωστοποιήσει όταν θα ερχόταν η κατάλληλη ώρα. Μάλιστα, διαψεύεδει πως το ανακοίνωσε το προηγούμενο Σάββατο σε δικούς της ανθρώπους, καθώς βρισκόταν στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, έγραψε μέσω InstaStories: “Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο γεγονός όπως η εγκυμοσύνη ο ίδιος δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και μάλιστα λέγοντας ότι το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για εμάς ρε παιδιά όταν έρθει η ώρα”!
54018110_392804004883086_8648355428649926656_n