Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ούτε 5 ΜΗΝΕΣ δεν ΑΝΤΕΞΑΝ Χωριστά!!
Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ούτε 5 ΜΗΝΕΣ δεν ΑΝΤΕΞΑΝ Χωριστά!! Σαν “βόμβα” έσκασε πριν μερικούς μήνες η είδηση πως η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας.
Επανασύνδεση για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία;
Οι φήμες ήθελαν αιτία του χωρισμού τους να είναι η χιλιομετρική απόσταση αλλά και οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο.
Ωστόσο, σήμερα το περιοδικό Gala φιλοξενεί κοινές φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού από μια βόλτα του στην Βούλα την περασμένη Τρίτη, γεγονός που πυροδότησε τις φήμες ότι είναι ξανά μαζί.
Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Επανασύνδεση για το πρώην ζευγάρι; Πού τους “τσάκωσαν” οι paparazzi (pics)
Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ούτε απόλαυσαν τον καφέ τους κουβεντιάζοντας, γελώντας ενώ συχνά έδειχναν εικόνες ο ένας στο κινητό του άλλου.
Όσοι τους είδαν από κοντά κάνουν λόγο στο περιοδικό Gala και την Κλεοπάτρα Πατλάκη για ένα ζευγάρι και όχι απλά για δύο πρώην που είναι πλέον φίλοι.
“Αρκετές φορές αγκάλιαζε ο ένας τον άλλον, ενώ το βράδυ αναχώρησαν μαζί και έφυγαν με το λευκό τζιπ της Ελένης για το σπίτι της στα νότια προάστια”.
ΦΟΥΡΕΪΡΑ – ΜΠΟΤΙΑ: ΕΤΣΙ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΥΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Σαν “βόμβα” έσκασε πριν μερικούς μήνες στα ειδησεογραφικά γραφεία πως
η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Το ερωτευμένο ζευγάρι που ήταν μαζί τρία χρόνια αποφάσισε τον Ιανουάριο του 2020 να χωρίσει – ή τουλάχιστον αυτό είχε διαρρεύσει. Η εκρηκτική τραγουδίστρια είδε την καριέρα της να απογειώνεται, ενώ το 31χρονος ποδοσφαιριστής έγινε παίκτης σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ούτε
Ελένη Φουρέιρα: Πώς απάντησε στις πικάντικες ερωτήσεις σε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ της
Η Ελένη έδινε συναυλίες σε διάφορα σημεία της Ευρώπης, ο Μποτία έσωζε γκολ και κάπως έτσι απομακρύνθηκαν.
Ένα ταξίδι της στο Los Angeles – προ καραντίνας –
ένα άκαρπο ταξίδι του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης και δεν ξαναγράφτηκε τίποτα για αυτούς.
Ωστόσο, σήμερα το περιοδικό Gala κυκλοφορεί κοινές φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού σε βόλτα του στην Βούλα την περασμένη
Τρίτη, κάτι που πυροδότησε τις φήμες ότι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ξανά μαζί.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
