Έλένη Φουρειρα: Καλλιτεχνικό Θύμα του COVID-19, το 2018 έκανε tour σε όλη την ΕΥΡΩΠΗ και τώρα… Μπεκάτσα!

Έλένη Φουρειρα: Καλλιτεχνικό Θύμα του COVID-19, το 2018 έκανε tour σε όλη την ΕΥΡΩΠΗ και τώρα… Μπεκάτσα! Η τραγουδίστρια φέτος έκανε ελάχιστες εμφανίσεις, καθώς λόγω κορωνοϊού δεν ήταν εφικτό.

Περιζήτητη σε όλη την Ευρώπη έχει γίνει η Ελένη Φουρέιρα μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο διαγωνισμό τραγουδιού της Λισαβόνας.

Και τώρα η τραγουδίστρια του Fuego, ανακοίνωσε μέσω Instagram το (ομολογουμένως ιδιαίτερα πλούσιο) πρόγραμμα των εμφανίσεων της για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Και το πρόγραμμα της περιοδείας περιλαμβάνει από εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, μέχρι live σε Αγγλία, Ισπανία, Ολλανδία, Μάλτα, Αλβανία και Σουηδία.

ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΒΑΝΔΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ! ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΜΕΙΛΗΚΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ

Η ίδια δε εξηγεί πως σύντομα θα προστεθούν πιθανά και νέα venues και η αλήθεια είναι πως η Ελένη βομβαρδίζεται με προτάσεις από φαν της που την καλούν σε διάφορα μέρη σε Ελλάδα – Κύπρο και σε όλο τον κόσμο.

 
 

2020: ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Η ίδια είναι λάτρις των social media και φροντίζει να μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Έλένη Φουρειρα: Καλλιτεχνικό Θύμα του COVID-19

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Ελένη Φουρέιρα, τη βλέπουμε να ποζάρει με τα sexy μαγιό της στην παραλία

αλλά ταυτόχρονα μας δείχνει και τα όμορφα τοπία που επισκέπτεται.