Ελένη Φουρέιρα: Ο έρωτας της πάει πολύ!

0

Κάθε της εμφάνιση αποτελεί αντικείμενο συζήτησης αφού η Ελένη Φουρέιρα είναι η pop queen της Ελλάδας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακά look και επιλογές ακόμα κι όταν πρόκειται για την καθημερινή της ζωή. Όταν δεν κάνει κάποιο live ή δεν την συναντά ο φωτογραφικός φακός σε κάποια εξόρμησή της φροντίζει η ίδια να τροφοδοτεί τους θαυμαστές της μέσα από τα social media.

Αυτή τη φορά η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την αγάπη της για τον βροχερό καιρό. Η εκρηκτική τραγουδίστρια πόζαρε με μωβ ρούχα αναστατώνοντας τους followers της με τις σέξι πόζες!

Η ίδια βρίσκεται άλλωστε στα καλύτερά της και σε αυτό παίζει ρόλο και ο έρωτας! Με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία φαίνεται πως είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στη Secret, η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής συγκατοικούν, το τελευταίο διάστημα, δίνοντας έτσι τέλος στις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούν.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com