Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Μεγάλο θέμα προέκυψε μετά από πανηγυρική ανάρτηση της γοητευτικότατης Ελένης Φουρέιρα στο ίνσταγκραμ. Τι έγιεν χθες; Ανέβασε ποστ με το οποίο “βλογάει” την επιτυχία του καινούργιου τραγουδιού, το οποίο κυκλοφόρησε Ελλάδα και Ισπανία. Έδειξε λοιπόν η ελκυστικότατη τραγουδίστρια το πόσες θεάσεις είχε στην πλατφόρμα του youtube.

Μετά απ’ αυτή την επίδειξη, χωρίς να θέλουμε να της κόψουμε τη χαρά, αλλά επειδή απλά μας κίνησε το ενδιαφέρον, κάναμε έρευνα και μάλιστα πολύ εύκολη πουμπορείτε και σεις να κάνετε αν έχετε χρόνο για χάσιμο. Συγκρίναμε τα δικά της views με κείνα του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Γιατί; Επειδή εβγαλαν και οι δύο τραγούδι στο youtube, την ίδια μέρα. Βρήκαμε πως του Μιχάλη έχει περισσότερα views και απλά το αναφέραμε, κάνοντας και σχόλιο πως εκείνος δεν πανηγυρίζει. Επίσης διευκρινήσαμε καταθέτονατς όσα βρήκαμε πάνω στο ψάξιμο, πως η Φουρέιρα με το καινούργιο τραγούδι, έχει στην Ισπανία, μόνο …402 χιλιάδες θεάσεις.

Ελένη Φουρέιρα Τριανταπέντε η ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ τα εκατομμύρια

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΚΥΘΝΟ: “ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΔΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΚΟΣΙ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ…”

Σήμερα ίσως τυχαία, ίσως επειδή η Ελένη μας διαβάζει (και μεις την ακούμε καθημερινά) ανέβασε άλλο ποστ δέιχνοντας επιδεικτικά τα αποτελέσματα του loquita, το οποίο έκανε – με΄σα σ΄έναν χρόνο – 35 εκ. views.

Πρώτα ας θυμηθούμε το τραγούδι με τα 35 εκατομμύρια θεάσεις:

Τι γράψαμε χθες: ΦΟΥΡΕΪΡΑ – ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΝΩΣΤΗ…ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΤΗ! (ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ! ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ TEMPERATURA ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΦΩΝΟΥΣ. ΜΕ 400 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ…ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΛΕΝΗ! ΔΥΟ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ. ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ. ΤΟ ΟΪΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ, ΤΟ ΟΤΙ ΤΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΤΗΣ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ( ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΩΡΑ) ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ.

Απλά χωρίς να το θέλουμε να τους βάλουμε σε crash test, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ελένη Φουρέιρα, μας υποχρέωσαν με τις επιδόσεις τους στην πλατφόρμα που παίζουν τα τραγούδια τους και τα βλέπει ο κόσμος. Το youtube είναι μονάδα μέτρησης στο πόσο αρεστή είναι η δουλειά ενός καλλιτέχνη. Πολύ απλό και αναμφιβήτητο εργαλείο.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ ΕΤΕΟΚΛΗΣ ΠΑΥΛΟΥ: ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ

Τι παρατηρήσαμε λοιπόν; Η Φουρέιρα, “πάτησε” τα πέντε εκκατομύρια θεάσεις του τραγουδιού της Ελληνικής έκδοσης του temperatura. 5.070.037 προβολές συγκεκριμένα, και…πανηγυρίζει. ΣτηνΙσπανία όμως έκανε με (δέκα μέρες πιο νωρίτερα την εμφάνιση του, μόνο 402.806. Σκεφτείτε πόσα πολλαπλάσιοι σε πληθυσμό είναι οι Ισπανοί και πόσα οι Ισπανόφωνοι λαοί.

 

Τι κάνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που έβγαλε το “χορεύω” την ίδια ακριβώς ημερομηνία; Τι έκανε απέναντι στην…international Eleni; Δείτε μετά το βίντεο…

5.761.867! Αυτό είναι το νούμερο. Δεν το πανηγύρισε καθόλου. Δημόσια τουλάχιστον δεν το έκανε! Συμπεράσματα παρακαλώ…

Αε δούμε και την Ισπανική έκδοση του τραγουδιού της Ελένης

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner