Hit enter after type your search item
FREEGOSSIP.GR Lifestyle news

Το Νο1 μαγκαζίνο στο ίντερνετ

Ελένη Καρακάση! Ο ΓΑΜΟΣ, ο ΣΥΖΥΓΟΣ, τα παιδιά και η ολική υστερεκτομή Η Ελένη Καρακάση μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη συμμετοχή της στην νέα τηλεοπτική σειρά του MEGA, αλλά και μία καθοριστική στιγμή στην προσωπική της ζωή.

Για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο», η ηθοποιός δήλωσε : «Στο Μαύρο Ρόδο υποδύομαι την Ευτυχία, που έχει την ταβέρνα του χωριού και έχει επίσης σχέση με τις ζωές των κατοίκων του χωριού» και συνέχισε ότι για «όλα όσα έχω παίξει άφησαν το σημάδι τους μέσα μου, αλλά η Ρίζω και οι Άγριες Μέλισσες είναι το πιο πρόσφατο».

Η Ελένη Καρακάση εξομολογείται: «Έκανα ολική υστερεκτομή»

Η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε στη συνέχεια, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Έκανα τον ετήσιο γυναικολογικό μου έλεγχο και κάτι που ξέραμε ότι υπήρχε, μέσα σε ένα χρόνο άλλαξε εντελώς μορφή. Οι γιατροί βλέπανε κάτι μεγάλο και έπρεπε να χειρουργηθώ άμεσα, μέσα σε μια εβδομάδα έκανα μαγνητική, βγήκε η βιοψία και μπήκα στο χειρουργείο» και στη συνέχεια διευκρίνησε ότι ο γιατρός της ήταν αυτός που την άγχωσε ώστε να καταλάβει πως πρέπει να γίνει το χειρουργείο, καθώς η ίδια του είπε «σε δέκα μέρες έχω συναυλία, να ακυρώσω;»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέφερε: «Όταν ο γιατρός μου ανακοίνωσε πως θα κάνω ολική υστερεκτομή δεν ένιωσα να χτυπάει κάποιο ”γυναίκειο” καμπανάκι μέσα μου. Κλείνω τα 50, θα μπορούσα με βοήθεια να αποκτήσω παιδί, αλλά και δεν θεωρώ ότι έχει κλείσει ο κύκλος της μητρότητας για μένα».

Αναφορικά με τη μητρότητα, είπε: «Έναν άντρα θα τον ρωτούσε κανείς εάν έχει κλείσει το κεφάλαιο πατρότητα; Η μητρότητα δεν έκλεισε για μένα, ότι δεν μπορώ να φέρω στον κόσμο ένα παιδί με βιολογικό τρόπο δεν σημαίνει κάτι». Για τη σχέση της με τον σύζυγό της σχολίασε: «Ο σύζυγος μου είναι πάντα εκεί για μένα, κερί αναμμένο».

Η Ελένη Καρακάση “αποχαιρετά” τις Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε επίσης κι ένα περιστατικό που της συνέβη: «Υπήρξε γυναίκα που μου είπε, ”δεν μπορούσες να το αποφύγεις; να κανείς πρώτα ένα παιδί”… Ε… τώρα εκεί τι να απαντήσεις;».

Ελένη Καρακάση Ο ΓΑΜΟΣ ο ΣΥΖΥΓΟΣ τα παιδιά και η ολική υστερεκτομή2

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η ηθοποιός μίλησε και για την εξωτερική της εμφάνιση: «Με βασάνισαν αρκετά σε σχέση με τα κιλά μου, χάνεις τον έλεγχο κάποια στιγμή. Τις λέξεις ”ντουλάπα”, ”βαρέλω” δεν τις άκουσα μόνο στο σχολείο, αλλά και στο δρόμο. Για τα κιλά μου σημαντικό ρόλο έπαιξε η μαμά μου, μου είπε «τώρα είσαι έτσι, αλλά εσύ θα πάρεις την απόφαση για τη δίαιτα, θα το νιώσεις».

Ελένη Καρακάση βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Τέλος, αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα: «Θα είμαι στο θέατρο Βέμπο, η παράσταση βασίζεται στο θεατρικό μιούζικαλ, «Ladies night», που στον κινηματογράφο είδαμε ως «Full Monty» και παραδέχθηκε «την αγαπάω πολύ τη δουλειά μου. Μετά τη νάρκωση σκεφτόμουν ότι έπρεπε να σηκωθώ γρήγορα να περπατήσω και να λειτουργήσει το σώμα μου».

Ελένη Καρακάση: Αυτός είναι ο μουσικός και τραγουδιστής σύζυγός της – Η γνωριμία και ο γάμος

Και μπορεί η Ελένη Καρακάση σε κάθε της ρόλο να δημιουργεί και να συζητιέται για την απίθανη ερμηνεία της, ωστόσο λίγα είναι εκείνα που γνωρίζουμε για την προσωπική της ζωή.

Ο σύζυγός σου, μουσικός και τραγουδιστής Δημήτρης Τσινιδέλος, είναι από τους ανθρώπους που συμβουλεύεσαι για τα επαγγελματικά σου;

«Ο Δημήτρης είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο συζητάω κάποια πρόταση γιατί, παρότι δεν είναι ηθοποιός, έχει πολύ σωστό κριτήριο. Βλέπει μπροστά. Για να καταλάβεις, όταν διάβασε το σενάριο από το Η ώρα η καλή, που εγώ τότε έλεγα “δεν μπορώ να το κάνω”, μου είπε “αυτό θα πάει τρία χρόνια”. Και πήγε όντως τρία χρόνια. Σέβομαι πολύ την άποψή του»

Είστε παντρεμένοι 16 χρόνια. Ποιο πιστεύεις ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σε έναν μακροχρόνιο γάμο;

«Όταν βρεθήκαμε με τον άντρα μου, εγώ ήμουν 28 και εκείνος 25. Δεν ήμασταν μωρά. Είχαμε μια ωριμότητα ώστε να καταλάβουμε και να νιώθουμε ότι είμαστε δύο άνθρωποι που ταιριάζουν τα χνότα τους. Πέρα από την αγάπη και τον έρωτα, ταιριάζαμε
σε όλα.

Ελένη Καρακάση Ο ΓΑΜΟΣ ο ΣΥΖΥΓΟΣ τα παιδιά και η ολική υστερεκτομή23

Στο πώς βλέπαμε τη ζωή, την τέχνη μας -εκείνος είναι τραγουδιστής-, στην αισθητική, στο τι είναι οικογένεια για εμάς. Βλέπουμε γενικά με την ίδια οπτική τα πράγματα. Από εκεί και έπειτα ζήσαμε μαζί και το δοκιμάσαμε. Πριν έρθει η κουλούρα, είδαμε ότι μπορούμε να συμβιώσουμε από πολύ μικρή ηλικία, οπότε ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στη διαδικασία να συζήσω με έναν άνθρωπο. Ξαφνικά κάποιος ερχόταν στο δικό μου μικρό δυαράκι με όλα του τα πράγματα, και μάλιστα με πολλά πράγματα καθότι μουσικός. Δηλαδή εγώ δεν είχα πια σαλόνι.

Ήταν παντού πιάνα, υπολογιστές. (Γελάει.) Θέλω να σου πω ότι όποτε υπήρχε ένα θέμα ή προέκυπταν κρίσεις και μπαίναμε σε μια διαδικασία να απομακρυνθούμε, πάντα τα βάζαμε κάτω και λέγαμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό, ποτέ δεν έχουμε μιλήσει άσχημα ο ένας στον άλλο. Αυτά είναι πολύ μακριά από εμένα. Στη σχέση μας υπάρχει σεβασμός και θαυμασμός», είπε πρόσφατα η ηθοποιός στο περιοδικό ΟΚ.

Η Ελένη Καρακάση είναι παντρεμένη με τον μουσικό και τραγουδιστή, Δημήτρη Τσινιδέλο τα τελευταία 16 χρόνια.

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες όμως αυτό είναι από συνειδητή επιλογή καθώς κανένας από τους δυο δεν θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή παρά μόνο με τη δουλειά του.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :