freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ελένη Κοκκίδου ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ! ”Με χώρισε και σκέφτηκαν να σκοτώσω το κατοικίδιο του΄΄ Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε έναν πολύ δύσκολο χωρισμό που είχε πριν χρόνια, ο οποίος την πλήγωσε τόσο πολύ, που έφτασε σε σημείο να σκεφτεί να σκοτώσει το κατοικίδιο του.

Η αποκάλυψη της Ελένης Κοκκίδου για το χωρισμό της
«Ήθελα να έχω οικογένεια αλλά προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας και χώρισα. Έτσι δεν έκανα οικογένεια όταν ήταν ο καιρός μου στα 33 μου χρόνια. Μετά δεν έτυχε να γνωρίσω κάποιον άνθρωπο με τον οποίο να συγκλίνουν οι ζωές μας. Γι’ αυτό και δεν έχω οικογένεια, δεν είναι ότι δεν το θέλησα. Τα παιδιά για μένα είναι απόρροια μιας μεγάλης αγάπης. Αυτό το τραύμα μου πήρε χρόνο αλλά το ξεπέρασα. «Έχω μάθει να ζω μόνη μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό. Δεν μελαγχολώ ούτε στεναχωριέμαι», είπε.

Ελένη Κοκκίδου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Και συνέχισε: «Τρόμαξα πολύ σε έναν χωρισμό που είχα καθώς μια μέρα πέρασε μια σκέψη πως θα ήθελα να σκοτώσω κάτι που αγαπούσε αυτός. Πέρασε τελείως φευγαλέα από το μυαλό μου. Ένα ζώο συγκεκριμένα γιατί με χώρισε εκείνος».

Ελένη Κοκκίδου βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ελένη Κοκκίδου Η Ελένη Κοκκίδου (1959) είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και τραγουδίστρια του κλασσικού[ασαφές] και του λαϊκού είδους. Έχει εργαστεί ως ξεναγός σε αρχαιολογικούς χώρους[1]

Η Ελένη Κοκκίδου είναι Ελληνίδα ηθοποιός

Έχει γεννηθεί το 1959.

Έχει ύψος 1.63

Ελένη Κοκκίδου: «Ήταν να κάνω οικογένεια αλλά προέκυψε πρόβλημα υγείας και χώρισα»

«Κατόπιν, δεν έτυχε να γνωρίσω έναν άνθρωπο με τον οποίον να συγκλίνουν οι ζωές μας», εξομολογήθηκε η ηθοποιός
Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε η Ελένη Κοκκίδου, σχετικά με το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», όπου και πρωταγωνιστεί, αλλά και την προσωπική της ζωή. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το πρόβλημα υγείας της και πώς αυτό συνδέεται με τον χωρισμό της.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο «7 Μέρες Tv», η Έλένη Κοκκίδου είπε σχετικά με αυτό: «Ξέρετε, στη ζωή μου ήταν να κάνω οικογένεια αλλά προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας και χώρισα. Κατόπιν, δεν έτυχε να γνωρίσω έναν άνθρωπο με τον οποίον να συγκλίνουν οι ζωές μας.

Τα παιδιά είναι απόρροια μιας μεγάλης αγάπης, δεν θα παντρευόμουν ποτέ κάποιον επειδή απλώς είναι καλός άνθρωπος για να αποκτήσω παιδιά μαζί του. Έχω μάθει να ζω μόνη μου και αν είμαι ευχαριστημένη, δεν μελαγχολώ, ούτε στενοχωριέμαι. Η οικογένειά μου, λοιπόν, είναι οι συνάδελφοί μου κι οι φίλοι μου»

Ελένη Κοκκίδου ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ! ''Με χώρισε και σκέφτηκαν να σκοτώσω το κατοικίδιο του΄΄
Ελένη Κοκκίδου ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ! ”Με χώρισε και σκέφτηκαν να σκοτώσω το κατοικίδιο του΄΄

Σχετικά με το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» που έκλεισε 9 σεζόν, η ηθοποιός σχολίασε: «Θα πάει και για δέκατη! Δέκα χρόνια πιστοί στην κωμωδία, με τεράστια αγάπη κι αποδοχή από τον κόσμο. Αυτό που ζούμε είναι μεγάλο δώρο. Προσωπικά μιλώντας, η τηλεόραση μου έδωσε μια μεγαλύτερη αγκαλιά και χαρά στη ζωή μου. Πέρα από τη θεατρική, έχω πλέον και μια πιο μεγάλη οικογένεια, την τηλεοπτική».
Έχει μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο, αλλά είναι και ερμηνεύτρια σε κλασικό και λαϊκό τραγούδι.

Η φωνή της στη σειρά δεν είναι η πραγματική της αλλά μία πιο τσιριχτή και ναζιάρικη φωνή. Στην πραγματικότητα η φωνή της είναι πολύ μελωδική.

Ελένη Κοκκίδου ”Ξύπνησα στην εντατική με βαριά πνευμονία”

Ακούστε την Ελένη Κοκκίδου στην «Κυρία ΝτοΡεΜι» στο παρακάτω βίντεο:

Ένα από τα επαγγέλματα που έχει κάνει είναι και ξεναγός σε αρχαιολογικούς χώρους.

Από το 2013 συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Στον κινηματογράφο έχει συμμετοχές στις ταινίες, Η ληστεία (1999), Πίσω Πόρτα (2000), Αύριο θα είναι αργά (2001), Σπιρτόκουτο (2002), Μικρό έγκλημα (2008), Κι εγώ για μενα (2009), Το τανγκό των Χριστουγέννων (2011), Μαγικός Καθρέφτης (2016), Καουμπόης (2017).

Η Ελένη Κοκκίδου μίλησε για το παιδί της Κλέλιας Ρένεση! Η αμήχανη στιγμή…

Ελένη Κοκκίδου: Ο λόγος που δεν έκανε παιδιά, τα κιλά που έχασε και ο σύζυγος της Βουλίτσας από το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Η Ελένη Κοκκίδου, μίλησε επίσης και στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τη σχέση που έχει πλέον με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Αντώνη Αντωνίου και αποκάλυψε χαριτολογώντας πως ειναι σαν κανονικοί… σύζυγοι μετά από τόσα χρόνια.

Δείτε όλα όσα δήλωσε η Ελένη Κοκκίδου στο παρακάτω βίντεο.

Η προσωπική ζωή και τα κιλά που έχασε
Η Ελένη Κοκκίδου αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή και έχει πει σχετικά: “Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρει τον κόσμο. Βεβαίως, ενδιαφέρουν άλλες ζωές. Δε με ενδιέφερε ποτέ να μαθευτεί η προσωπική μου ζωή. Είναι η δική μου περιουσία και την κρατάω σφιχτά να μην τη χάσω”.

Η “Βουλίτσα” από τη Μουρμούρα ανοίγει το σπίτι της και μας δείχνει τη συλλογή της από κολοκύθες

Η Ελένη Κοκκίδου, είχε πει επίσης πως ενώ έφτασε κοντά στον γάμο τελικά δεν παντρεύτηκε.

Η γλυκιά ηθοποιός, έχει μιλήσει και για την απώλεια κιλών που ειχε. Δείτε στο παραπάνω βίντεο τη συνέντευξή της στο “Πρωινό”.

Ελένη Κοκκίδου: Ο λόγος που δεν έκανε παιδιά, τα κιλά που έχασε και ο σύζυγος της Βουλίτσας από το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Το πρόβλημα υγείας και γιατί δεν έκανε παιδιά
Η αγαπημένη ηθοποιός, είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της πως ήθελε να γίνει μητέρα όμως δεν κατάφερε να μείνει έγκυος: “Βεβαίως και χτύπησε. Ήθελα να κάνω παιδιά, προσπάθησα, αλλά είχα ένα πρόβλημα γυναικολογικό και δεν μπόρεσα τότε. Αγαπώ τα παιδιά, αλλά δεν με στεναχωρεί που δεν έχω, έχω μάθει να ζω με αυτό. Ο έρωτας έπαιξε ρόλο στη ζωή μου και ακόμη παίζει. Δεν τελειώνει αυτό, φεύγει αφού σε θάψουν. Άλλο πράγμα ο έρωτας”.«Ευτυχώς ήταν σχεδόν πλήρης η ίασή μου», λέει η Ελένη Κοκκίδου.

Ελένη Κοκκίδου βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Ελένη Κοκκίδου βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ελένη Κοκκίδου: «Ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε»

Η Ελένη Κοκκίδου έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο Enjoy που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, αλλά και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της πριν από χρόνια.

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχασε 35 κιλά -“Πέταξα βάρος όπως το καράβι, πετά τα έρμα για να προχωρήσει”

Πώς περάσατε στην πανδημία;

Ήμουν από τους προνομιούχους. Δύο μήνες έμεινα μέσα στο σπίτι μου στην πρώτη καραντίνα και για μένα αυτό ήταν πολύ περίεργο, έως και ανακουφιστικό. Έπειτα από πολύ καιρό ξεκουράστηκα, πέσανε οι ρυθμοί, κοιμήθηκα κι έκανα την καραντίνα χωρίς άγχος. Τότε ήταν όλα πρωτόγνωρα, έβλεπα και όλα αυτά τα φέρετρα και τις νοσηλείες στην Ιταλία και τρομοκρατήθηκα.

Ελένη Κοκκίδου σύντροφος χωρισμός
Το bullying που έζησε η Ελένη Κοκκίδου για τα κιλά της
Επίσης, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στο bullying που έχει ζήσει για τα κιλά της. Η ίδια αποκάλυψε πως ο θάνατος του μπαμπά της και οι απώλειες που βίωσε τότε, την έκαναν να πιαστεί από το φαγητό.

«Ήταν ένας κύκλος που άνοιξε με τον θάνατο του πατέρα μου. Μου συνέβησαν πολλές απώλειες και δυσάρεστα γεγονότα. Φύγανε άνθρωποι που είχαν σχέση με την παιδική μου ηλικία και η αντίδραση μου ήταν να πιαστώ από κάπου και πιάστηκα από το φαγητό, τους υδατάνθρακες.

Ήταν υπαρξιακή η ανάγκη μου να βγάλω από πάνω μου το έρμα, όπως τα πλοία, το βάρος για να μπορέσω να φύγω. Είχα την ανάγκη να διώξω από πάνω μου πράγματα που ήταν συναισθηματικές εξαρτήσεις, δεν ήταν ανάγκη για το φαγητό.

Έχω βιώσει και εγώ το bullying που γίνεται στους παχύσαρκους στον δρόμο, στα αυτοκίνητα κυρίως, όταν οδηγείς. Μπορεί κάποιος να γυρίσει και να σου πει “τι λες βρε χοντρή…”.

Υπάρχει ένας φοβερός ρατσισμός εναντίον των ανθρώπων που έχουν παραπάνω κιλά, από το σχολείο. Εγώ υπήρξα αδύνατο παιδί, αλλά δεν είχα μάθει να φέρομαι έτσι, από την οικογένειά μου. Ωστόσο, έχω ζήσει όμως το να είναι κάποιος στον δρόμο και επειδή του έκοψα τη θέση να πει “άντε βρε χοντρή”.

Είναι απαράδεκτο, γιατί όταν μιλάς έτσι εσύ δεν έχεις αδυναμίες. Δεν μπορείς να ξέρεις γιατί κάποιος έχει παραπάνω κιλά. Εσύ ο φοβερός τύπος, ο κούκλος ή η κούκλα που μιλάς υποτιμητικά για τον άλλον, δεν ξέρουμε τι κάνεις σπίτι σου όταν πας, αν δέρνεις τη γυναίκα σου. Δεν σε κάνει καλύτερο από τον άλλον», εξομολογήθηκε.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner