Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ελένη Μενεγάκη: 1.800.000 το χρόνο! Συν διαφημίσεις συν ίνσταγκραμ! Αν κατάφερε κάτι η Ελένη Μενεγάκη από το 1995 όταν άρχισε να κάνει τον “πρωινό καφέ” μέχρι σήμερα, είναι αυτό που κανένα από τα άλλα δυο πρόσωπα που σφράγισαν την προ κρίσης εποχή της ελληνικής τηλεόρασης -και μιλάμε για τη Ρούλα Κορομηλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο- δεν κατάφεραν. Να κάνει το όνομα της brand.

Μενεγάκη – Καινούργιου: Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ έφερε τον ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ! Σκοτώθηκαν για τα στοιχεία στο ΣΠΙΤΙ

Μα είναι δυνατόν; Είναι.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που …κρατήθηκε γερά χωρίς να σκουντουφλήσει ποτέ. Καμία άλλη παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση δεν είχε ποτέ μεγαλύτερο κασέ και δε διαφήμισε περισσότερα προϊόντα από την Ελένη Μενεγάκη που από την πρώτη της διαφήμιση για την εταιρία καφέ “Melita” μέχρι σήμερα που είναι πρέσβειρα της L’Oreal έχει κλείσει τα καλύτερα και πιο ακριβά συμβόλαια, ενώ κάθε ανάρτηση στο Instagram, γεμίζει τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Ελένη Μενεγάκη: 1.800.000 το χρόνο! Συν διαφημίσεις συν ίνσταγκραμ!

Τι έχει σήμερα; Πολλά! Η Μενεγάκη σήμερα έχει μια περιουσία εκατομμυρίων που έφτιαξε μόνο με το όνομά της. Μόνο; Όχι. Η “υπέρλαμπρη” όπως την αποκαλούν οι συνεργάτες της έχει ταλέντο, δουλεύει σα σκυλί και πάντα είχε φοβερή αυτοπεποίθηση.

Ελένη Μενεγάκη

Η σταθερότητα ανταμοίφθηκε! Η πιο αγαπητή παρουσιάστρια στα ελληνικά νοικοκυριά έπαιξε και κέρδισε. Έμεινε πιστή στο ίδιο κανάλι και στην ίδια εκπομπή, είτε στον Αντέννα, με τον Κυριακού να τη λατρεύει, είτε στον Άλφα 25 χρόνια. Οι εκπομπές της είτε ήταν στο ζενίθ της θεαματικότητας, είτε πιο χαμηλά, έφερναν πάντα τα λεφτά τους στο κανάλι, με την τοποθέτηση προϊόντων.

Ελένη Μενεγάκη: Όλα τα ΛΕΦΤΑ που ΕΒΓΑΛΕ σε 12 χρόνια! Τι αποκάλυψε ο Γιάννης Λάτσιος!!!

Τα συμβόλαια, οι ρήτρες και οι αναρτήσεις στο Instagram

Οι “αφελείς” είναι οι εξυπνότεροι τελικά. Η Μενεγάκη, το “αφελές” κορίτσι που έχει πάντα γνήσιες απορίες στην εκπομπή της, κάτι που την έκανε χαριτωμένη, διασκεδαστική και όχι πιο ψηλά από το μέσο όρο της νοικοκυράς που την παρακολουθεί έχτισε μια οικονομική αυτοκρατορία με επενδύσεις σε ακίνητα και καταθέσεις παίρνοντας ένα πολύ υψηλό κασέ στον ΑΝΤ1 με τον Κυριακού να τη θεωρεί δεύτερη “Αλίκη Βουγιουκλάκη” σε δημοφιλία αλλά υπογράφοντας το 2015 -σε εποχή κρίσης- προσωπικά με τον Κοντομηνά το πιο ακριβό συμβόλαιο της ελληνικής τηλεόρασης, ένα συμβόλαιο τεσσάρων ετών από αυτά που δεν υπογράφονται πια όχι μόνο με αμοιβή 2 εκατομμυρίων, αλλά και με ρήτρα που θα στοίχιζε εκατομμύρια στο κανάλι αν επιχειρούσε να τερματίσει την εκπομπή της.

Ελένη Μενεγάκη σώμα: Μην το βγάζεις…Βγάλτο, βγάλτο!

Αριθμοί που ζαλίζουν

Αυτό ήταν “μαμούθ”. Στο συμβόλαιο που υπογράφηκε με τον Άλφα, η Μενεγάκη είχε καθαρές μηνιαίες απολαβές 160.000 το μήνα, τουτέστιν 1.800.000 το χρόνο με επιπλέον 200.000 ευρώ ετησίως από την τοποθέτηση προϊόντων στην εκπομπή της.

Για προσθέστες τώρα κια…Σε αυτά τα 2.000.000 αν προσθέσουμε τις πληρωμές των εταιρειών στο Instagram που για κάθε αναφορά ενός προϊόντος κυμαίνονται από 7.000 ευρώ και πάνω η Ελένη Μενεγάκη είναι η πιο πλούσια γυναίκα της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και η πιο έξυπνη επενδύτρια.

Κάθε δέκα χρόνια και μια έκπληξη

Κράτησε μια δεκαετία…Το ζευγάρι Μενεγάκη – Λάτσιος παντρεύτηκε στις 23 Απριλίου το 2001 με κουμπάρους, τον Ανδρέα Φουστάνο και την Νατάσα Θεοδωρίδου. Έζησαν μαζί δώδεκα χρόνια και απέκτησαν τρία παιδιά μαζί και πολλά εξώφυλλα σε όλα τα περιοδικά που δεν μπορούσαν να διανοηθούν κυκλοφορία χωρίς τη Μενεγάκη στο εξώφυλλο. Είτε βαφτίσια, είτε βόλτες στην Κηφισιά, είτε ψώνια, η “παπαρατσικά αριστοτεχνική φωτογραφία” ήταν η μεγαλύτερη ή όλο το εξώφυλλο και στο Hello του Λυμπέρη και στο ΟΚ του κουμπάρου της Πέτρου Κωστόπουλου.

Ελένη Μενεγάκη: 1.800.000 το χρόνο! Συν διαφημίσεις συν ίνσταγκραμ!
Φωτο από τη μέρα που αποχαιρε΄τησε τον Αντ1 μέσα από τη συχνότητα του, πριν, 15 χρόνια
ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Η ανακοίνωση που αιφνιδίασε. Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου του 2010, μετά την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους με ένα Δελτίο Τύπου, αφήνοντας άφωνους αν όχι τους πάντες, σίγουρα το κοινό της. Στη ζωή της είχε είδε μπει ο Μάκης Παντζόπουλος, με τον οποίο έχουν σήμερα ένα παιδί και επιχειρήσεις στην Άνδρο και αλλού.

Η Μενεγάκη κατάφερε με μια σπουδαία στρατηγική και με μεγάλη προσοχή να αντικαταστήσει το προηγούμενο μοντέλο της επιτυχημένης οικογένειας με ένα νέο που δε “έμπαζε” από πουθενά. Η μια οικογενειακή ζωή διαδέχτηκε την άλλη, η προβολή ενός μεγάλου έρωτα, ενός μυστικού γάμου και ένα παιδί καθησύχαζαν το πιστό της κοινό ότι υπάρχει ηρεμία, έρωτας, αγάπη και προπάντων οικογένεια. Το κοινό της έπαιρνε μικρές δόσεις ευτυχίας και δεν κατάλαβε ποτέ την ψυχολογική πίεση για την οποία έχει κάνει κατά καιρούς εξομολογήσεις “όσο πατάει η γάτα”.

Ελένη Μενεγάκη: 1.800.000 το χρόνο! Συν διαφημίσεις συν ίνσταγκραμ!
Στην καθημερινότητα της δείχνει τόσο άνετη όσο βλεπετε σε αυτή την φωτογραφία. Έκανε στάση για πρωινό καφέ…
Ελένη Μενεγάκη: 1.800.000 το χρόνο! Συν διαφημίσεις συν ίνσταγκραμ!
Στην καθημερινότητα της δείχνει τόσο άνετη όσο βλεπετε σε αυτή την φωτογραφία. Έκανε στάση για πρωινό καφέ…
Οι φιλίες και οι κουμπαριές που διαλύθηκαν

Κρατάει χρόνια. Η φιλία της με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου πέρασε από σαράντα κύματα, διαζύγια, τη στάση που κράτησε η καθεμιά στο διαζύγιο της άλλης, αλλά σήμερα έχουν μια σχέση καλή αλλά όχι και κολλητή όπως παλιά. Η Νατάσα Θεοδωρίδου σχολίασε για την αποχώρηση της Μενεγάκη από τον Άλφα λέγοντας: “Αυτά είναι επιλογές, ο καθένας έχει στο μυαλό του ένα πλάνο”. Κι φυσικά αν ξέρει κάποιος έστω και για πολύ λίγο την Μενεγάκη ξέρει ότι δεν έχει πάρει ποτέ καμία απόφαση εν θερμώ.

Δεύτερη σχέση πολυσυζητημένη αυτή με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού που διαλύθηκε μετά το διαζύγιο της Μενεγάκη.

Όλοι είπαν εκείνη την εποχή ότι ο πανίσχυρος τότε εκδότης και η σύζυγός του δεν είδαν με καλό μάτι το χωρισμό και πήραν το μέρος του Γιάννη Λάτσιου. Αλλά karma is a bitch και το δικό τους διαζύγιο ακολούθησε λίγα χρόνια αργότερα. Μπαλατσινού και Μενεγάκη δε τα “ξαναβρήκαν” ποτέ και καθεμιά τραβά τον δρόμο τελικά της καρδιάς της με τον άντρα που έχει επιλέξει.

Η δημόσια έκρηξη και κόντρα με τη Λυμπέρη

Ποτέ, ποτέ, ποτέ….Λένε ότι η Ελένη Μενεγάκη ποτέ δε συγχώρεσε τον Πέτρο Κωστόπουλο για το “εμπάργκο” στα τότε έντυπα της IMAKO. Φυσικά εκείνη έχοντας ζήσει με τους παπαράτσι σε κάθε δημόσια και ιδιωτική της εμφάνιση και με όλα τα βαφτίσια των παιδιών της να γίνονται εξώφυλλα χωρίς πίξελ, άφησε εμβρόντητους τους πάντες όταν άρχισε να το ζητά και μάλιστα όταν το ζήτησε από τον όμιλο Λυμπέρη του οποίου ήταν η αγαπημένη σε κάθε επετειακό και όχι μόνο εξώφυλλο.

Μια επίμαχη φωτογραφία από τα γενέθλια της κόρης της που δημοσίευσε το Ηello έφερε τις δυο πλευρές στα δικαστήρια με την Έλενα Λυμπέρη να την αποκαλεί “σουλτάνα Χουρέμ”, με συνεργάτες-γελωτοποιούς και εκπομπή-telemarketing” και την υπόθεση να μετρά ήδη πέντε χρόνια στα δικαστήρια.

Η επόμενη μέρα και οι συζητήσεις με άλλο κανάλι

Δεν κρίνεται από τα νούμερα! Η πιο εύστοχη δήλωση είναι αυτή του Γιώργου Λιάγκα για την αποχώρηση της Μενεγάκη που είπε πως “Οι πληροφορίες λένε ότι αν η Ελένη Μενεγάκη είχε μια πρόταση αντίστοιχου οικονομικού μεγέθους, γιατί παίρνει πολλά λεφτά τώρα και το αξίζει, δεν θα σταματούσε και θα συνέχιζε… Η Ελένη δεν κρίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης. Είναι κάποια πρόσωπα τηλεοπτικά που δεν κρίνονται από τα νούμερα. Έχουν υπάρξει και χρονιές κακές, με 12-13 %.

ΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Είναι brand”.

Είναι προφανές ότι το κανάλι της Κάντζας και η νέα διεύθυνση καθώς και η απουσία πλέον του Κοντομηνά δε θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν αυτό το ποσό που θέλει η Μενεγάκη, που σε καμία περίπτωση δε θα ρίξει το κασέ της. Οι φημολογούμενες συζητήσεις που έχει κάνει με το MEGA μάλλον δεν απέδωσαν οικονομικά. Οπότε μπαίνει σε αναμονή μέχρι το τέλος της χρονιάς που όλοι περιμένουν να κάνει κίνηση. Ή να της κάνουν, παρόλο που τα κανάλια έχουν βρει μια σειρά τηλεθέασης και με μικρότερα μπάτζετ.

Ασφάλεια αινσθάνθηκε με τον Μάκη Παντζόπουλο!

Όπως και να έχει η κατάσταση, η Ελένη Μενεγάκη είπε πολύ καθαρά στη δήλωσή της την ημέρα της γιορτής στην στον ΑΝΤ1 ότι για εκείνη η ασφάλεια είναι το πιο ουσιώδες πράγμα στη ζωή της. “Μου αρέσει να αισθάνομαι ασφάλεια, το επιδιώκω στη ζωή μου αυτό. Έτσι φτάσαμε σήμερα, μετά από 15 χρόνια εδώ στον Alpha να πρέπει να σας στείλω από νωρίς την μεγάλη αγάπη, που έχω μέσα μου για εσάς και τα πολύ όμορφα χρόνια, στιγμές, καταστάσεις που ζήσαμε όλοι μαζί.

Ελένη Μενεγάκη σώμα: Μην το βγάζεις…Βγάλτο, βγάλτο!

Από πέρυσι έχω πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση. Δεν μπορώ να σκεφτώ πάρα πολύ μακριά, αλλά δεν μπορώ να αφήνω και τη ζωή μου στην τύχη. Πάντα ήθελα να βάζω ένα πρόγραμμα, να παίρνω τον χρόνο μου, να παίρνουν τον χρόνο τους και οι άλλοι. Από πέρυσι, λοιπόν, έχω πάρει μια απόφαση, αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία”. Σίγουρα αυτή η κίνηση, η πολύ σοβαρά μελετημένη δεν είναι τυχαία, αλλά η αρχή ενός ολόκληρου πλάνου που θα δούμε σύντομα.

Ελένη Μενεγάκη: Στην επαγγελματική κουζίνα του φανταχτερού σπιτιού της

Διαβάστε ακόμα:Ελένη Μενεγάκη: Βίντεο απο όταν έβγαλε νύχια για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ τα ΠΑΙΔΙΑ της. Με αφορμή την δημοσίευση φωτογραφιών από τα γενέθλια της κόρης σε περιοδικά lifestyle περιεχομένου η Ελένη Μενεγάκη απέστειλε εξώδικο σε όλα τα μέσα ενημέρωσης με το οποίο απαγορεύει την λήψη φωτογραφιών των ανήλικων παιδιών της από οποιονδήποτε χώρο, ακόμα και δημόσιο και την δημοσίευση τους ακόμα και με χρήση pixel.

Σε περίπτωση που κάποιος παραβεί την συγκεκριμένη προειδοποίηση, σύμφωνα με το εξώδικο, καθίσταται παράνομος και εναντίον του θα ασκηθεί κάθε νόμιμο μέσο.

Καταλήγοντας η κυρία Μενεγάκη τονίζει μεταξύ άλλων ότι «Τα όρια σεβασμού του νόμου και της στοιχειώδους κοινωνικής συμπεριφοράς καθενός που προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες, εναπόκεινται στον ίδιο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που όχι μόνο η Ελένη Μενεγάκη αλλά και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι της εγχώριας σόουμπιζ αναγκάζονται μέσω εξωδίκου να απαγορεύσουν την δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών τους.

Κι εδώ προκύπτει το εξής δίλημμα.

Οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι παντρεύτηκαν, γέννησαν και στη συνέχεια βάφτισαν τα παιδιά τους παρουσία φωτογράφων αποφασίζουν ξαφνικά να απαγορεύσουν στους φωτογράφους να πλησιάσουν και να απαθανατίσουν προσωπικά ενσταντανέ; Δεν είναι οξύμωρο αυτό;

Επιπλέον ουκ ολίγοι εξ αυτών, πριν καν προλάβουν οι φωτογράφοι, έχουν δημοσιοποιήσει φωτογραφίες τους από ιδιωτικές στιγμές τους στα κοινωνικά δίκτυα με χιλιάδες followers.

Στο ενδιάμεσο έχουν διοχετεύσει μέσω των εκπομπών τους κάθε λεπτομέρεια και πληροφορία για τα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι, στο σχολείο, στο πάρτι, στη βόλτα.

Δυστυχώς τα λάθη που έγιναν στην εγχώρια σόουμπιζ από ανθρώπους που πίστευαν ότι τα παιδιά και οι οικογένειές τους θα συνδράμουν στην λάμψη και στην δημοφιλία τους είναι σοβαρά.
Ομως υπάρχει μία κόκκινη γραμμή. Ακόμη κι αν έκανες το λάθος να εκθέσεις το παιδί σου σε ανύποπτο χρόνο, από την στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι πλέον όλο αυτό λειτουργεί σε βάρος της ζωής και της ψυχολογίας του έχεις κάθε δικαίωμα να ζητήσεις την διακοπή ή την απαγόρευσή του.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εκθέτει ανηλίκους και κανείς δεν μπορεί να εξαργυρώνει εξώφυλλα σε βάρος παιδικών ψυχών.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner