Ελένη Μενεγάκη: Αυτά τα ρούχα ΦΟΡΑΕΙ στις ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2020 (φωτό)

Η Ελένη Μενεγάκη, όταν είναι σε διακοπές δεν ασχολείται με απολύτως τίποτα άλλο παρά μόνο με την οικογένειά της. Ελένη Μενεγάκη: Αυτά τα ρούχα ΦΟΡΑΕΙ

Και μπορεί να κυκλοφορεί μόνιμα με ένα μαγιό, παρεό και σαγιονάρες, όμως φροντίζει πάντα να έχει στυλ και κομψότητα, ακόμα και στη θάλασσα.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΕΤΣΙ ΟΡΓΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ!!! ΜΕ… ΠΑΡΕΟ…

Φέτος, η Ελένη δείχνει να έχει διάθεση να είναι ακόμα πιο χαλαρή, βγάζοντας ολοκληρωτικά από τη ζωή της τα “πρέπει” και τα “μη”.Ειδικά όταν κάτι την έχει βολέψει στην καθημερινότητά της, σπάνια το αποχωρίζεται.

Όπως πρόσφατα ανακάλυψε την άνεση και την προστασία που μπορεί να της προσφέρει. Ελένη Μενεγάκη: Αυτά τα ρούχα ΦΟΡΑΕΙ

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ – ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΘΝΟ

Η Ελένη λοιπόν έχει βολευτεί ένα τέτοιο παρεό χρώμα που αν κρίνουμε από το γεγονός ότι το έχει ξαναφορέσει σε διακοπές της σε εξωτικό προορισμό κατά το παρελθόν, τότε σίγουρα το έχει αγοράσει από εκεί.

Όχι πως εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν, όμως σίγουρα το συγκεκριμένο θυμίζει στην Ελένη πολλές όμορφες στιγμές της με την οικογένειά της από το παρελθόν.

Το φόρεσε προσφάτως και πόζαρε με αυτό κατά τη διάρκεια των διακοπών της που φέτος, όπως φαίνεται θα είναι οι πιο ξέγνοιαστες της ζωής της. Δείτε φωτογραφίες της παρακάτω: