Ελένη Μενεγάκη: Αυτό που έκανε στον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο, δεν περιγράφεται!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό που έκανε στον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο, δεν περιγράφεται! H Ελένη Μενεγάκη ακολουθεί μια τακτική ώστε να βλέπει τις αναρτήσεις της να αναδημοσιέυονται από τα σάιτ. Εναλλάσει τις αναρτήσεις της. Μία ανάρτηση καθαρή διαφήμιση, μία ανάρτηση από την προσωπική της ζωή.

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ εικόνες! Ξύπνησε με ΟΡΕΞΟΥΛΕΣ η Ελένη Μενεγάκη

Ξέρει, έχει εδώ και καιρό διαπιστώσει, ότι οι δημοσιογράφοι, δεν προτιμούν να της διαφημίζουν τα προιόντα από τα οποία τα κονομάει. Οπότε, προκειμένου να μην την αγνοούν τελείως, φροντίζει πριν και μετά από κάθε διαφήμιση να σκημοθετήσει μια προσωπική ιστορία, ώστε να γίνει αναπαραγωγή και έστι να μην έχει φθίνουσα πορεία ο λαγαριασμός της στο instagram.

ΠΙΣΩ – ΜΠΡΟΣ! Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΕ

Το σημαρινό παράδειγμα αν κοιτάξεις στον λογαριασμό της, είναι χαρακτηριστικό! Το πρωί έκανε ανάρτηση διαφημίζοντας το κόκκινο φόρεμα, το βράδυ ανέβασε τα …χρόναι πολλά στο αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο! Πρακάτω η φωτογραφία με τα “χρόνια πολλά” στον Θοδωρή και αμέσως μετά η …πρωινή διαφήμιση!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό που έκανε στον αδερφό της, δεν περιγράφεται

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό που έκανε στον αδερφό της, δεν περιγράφεται! H Ελένη Μενεγάκη ακολουθεί μια τακτική ώστε να βλέπει τις αναρτήσεις της να αναδημοσιέυονται από τα σάιτ.