freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

‘ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ’ οι σπουδές του Άγγελου Λάτσιου στην Αμερική Ντέπυ Γκολεμά: Το ειρωνικό σχόλιο για τον Άγγελο Λάτσιο
«Ωραίες σπουδές…» έγραψε για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη

Ντέπυ Γκολεμά Άγγελος λατσιος μενεγακη
Το post του Άγγελου Λάτσιου για τα γενέθλια της αδερφής του, Λάουρας
Ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκης και του Γιάννης Λάτσιου, Άγγελος, μόλις τελείωσε το σχολείο και είχε προγραμματίσει να φύγει για σπουδές στην Αμερική. Ο κορωνοϊός είχε όμως άλλα σχέδια για το 18χρονο αγόρι, όπως και για όλους μας.

Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύπτει πόσες σχέσεις έχει κάνει εδώ και 20 χρόνια!

Άγγελος Λάτσιος: Οι τρυφερές αναρτήσεις για τα γενέθλια της αδερφής του

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, αποφάσισε να φτιάξει κανάλι στο YouΤube, ενώ υπήρξαν και δημοσιεύματα που τον ήθελαν να σκέφτεται να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του με δική του εκπομπή.

Άγγελος Λάτσιος: Συζητά με τον ΑΝΤ1 για δική του εκπομπή;

Ελένη Μενεγάκη σχέσεις! Αποκαλύπτει πόσες σχέσεις έχει κάνει εδώ και 20 χρόνια!

Μέσα από τη στήλη της στο Secret των “Παραπολιτικών”, η Ντέπυ Γκολεμά σχολίασε τον γιο της παρουσιάστριας και τα σχέδιά του με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο.

γκολεμα για αγγελο λάτσιο

«Ωραίες σπουδέ κάνει ο Άγγελος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, αν δεχτεί τηλεοπτική πρόταση από το κανάλι. Μικρός-μικρός στα βάσανα, να βοηθήσει την οικογένεια στα έξοδα…» αναφέρει χαρακτηριστικά η Γκολεμά.

Ελένη Μενεγάκη: Αγοράζει σπίτι στο Λονδίνο για τον Άγγελο;Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη ακόμα να τον βλέπει σαν το μικρό της παιδί, η αλήθεια είναι όμως ότι ο Άγγελος Λάτσιος πλέον είναι ένας 18χρονος έτοιμος να ανοίξει τα

“ΜΑΤΩΣΕ” η ΤΣΕΠΗ της Μενεγάκη! Τα εκατομμύρια που της ΠΗΡΕ Λάτσιος!

φτερά του και μάλιστα όχι εδώ κοντά, αλλά στο Λονδίνο.

Ο νεαρός γιός της Ελένης Μενεγάκης και του πρώην άντρας της Γιάννη Λάτσιου, ετοιμάζεται για να φύγει προς Λονδίνο μεριά για σπουδές και έχει χτυπήσει συναγερμός στην οικογένεια της αγαπημένης παρουσιάστριας.

Έτσι λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου για να βρει ένα διαμέρισμα όπου για τα επόμενα χρόνια θα μπορεί να μείνει ο αγαπημένος της γιος.

Επειδή όμως τα διαμερίσματα στην Αγγλική πρωτεύουσα είναι πανάκριβα η ίδια θεωρεί καλύτερη ιδέα αντί να μείνει ο γιος της Άγγελος στο ενοίκιο, να του αγοράσει ένα διαμέρισμα και στην συνέχεια να μείνει και αυτό σε εκείνη όπως πολλά ακίνητα ακόμα.

'ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ' οι σπουδές του Άγγελου Λάτσιου στην Αμερική Ντέπυ Γκολεμά: Το ειρωνικό σχόλιο για τον Άγγελο Λάτσιο

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ για την Μενεγάκη! ΒΑΘΙΑ το χέρι στην ΤΣΕΠΗ για να ΣΩΣΕΙ το σπίτι της!

Άγγελος Λάτσιος
Η Ελένη Μενεγάκη αναζήτησε και βρήκε μερικά απο τα καλύτερα μεσιτικά γραφεία στο Λονδίνο και έδωσε εντολή να βρουν το κατάλληλο σπίτι όπου ο Άγγελος θα ζήσει άνετα για τα επόμενα χρόνια που θα χρειαστεί έως ότου ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Λονδίνο.

Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για βίλα, αλλά για ένα διαμέρισμα σε κάποια συνοικία του Λονδίνου η οποία όμως θα πρέπει να διαθέτει συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τεσσάρι, το λιγότερο 90 τ.μ., με δύο υπνοδωμάτια, για να μπορεί άλλωστε να τον επισκέπτεται και εκείνη όσο πιο συχνά μπορεί. Θα πρέπει να είναι ηλικίας τουλάχιστον 15ετίας ή νεότερο και να είναι ευρύχωρο για να μπορεί ο Άγγελος να περνάει όσες περισσότερες ώρες μπορεί μελετώντας.

Η Ελένη Μενεγάκη μιλά για τον… άνεργο Γιάννη Λάτσιο ”Τον στήριξα 2 φορές”

Το σπίτι φυσικά στην συνέχεια, θα μπορεί να παραμείνει στην παρουσιάστρια και να το χρησιμοποιήσουν και τα υπόλοιπα παιδία της οικογένειας στις δικές τους σπουδές ή αν δεν γίνει κάτι άναλογο με τον Άγγελο θα μπορέσει το πουλήσει σε μεγαλύτερη τιμή, μιας και η αγορά του Λονδίνου προσφέρεται για τέτοιες επενδύσεις.

Το σίγουρο είναι ότι με τον Άγγελο στο Λονδίνο τα επόμενα χρόνια, η Ελένη θα βρει αρκετές αφορμές για να ταξιδέψει στην Αγγλική πρωτεύουσα, ειδικά τα Χριστούγεννα όπου το Λονδίνο είναι ένα απο τα ομορφότερα μέρη στον κόσμο.

'ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ' οι σπουδές του Άγγελου Λάτσιου στην Αμερική Ντέπυ Γκολεμά: Το ειρωνικό σχόλιο για τον Άγγελο Λάτσιο

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner