Hit enter after type your search item
img

Ελένη Μενεγάκη: Δεν θα ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ότι ΒΓΗΚΕ ΒΟΛΤΑ ΓΥΜΝΗ, παρά μόνο αν δεις ΑΥΤΕΣ τις φωτογραφίες!!!

/
/

Ελένη Μενεγάκη: Δεν θα ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ότι ΒΓΗΚΕ ΒΟΛΤΑ ΓΥΜΝΗ, παρά μόνο αν δεις ΑΥΤΕΣ τις φωτογραφίες!!! Τα έδειξε όλα στον δρόμο, κατά την είσοδο της στην εκδήλωση και σε όλη την διάρκεια. Φωτογραφιζόταν φυσικά, σαν να ήταν κανονικά ντυμένη!!! ΓΥΜΝΗ στο δρόμο! Η εμφάνιση που συζητιέται ακόμα!!! Σοκαριστικές φωτογραφίες!

Το βράδι που η Ελένη Μενεγάκη ΒΓΗΚΕ ΓΥΜΝΗ! Όλα στη φορά!!!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν θα ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ πως ΒΓΗΚΕ ΒΟΛΤΑ ΓΥΜΝΗ, παρά μόνο αν δεις ΑΥΤΕΣ τις φωτογραφίες!!!

Μα ξέρεις τι έιναι να πηγαίνεις σε μια εκδήλωση και να βλέπεις έτσι να σκάει μύτη η πρωτη τηεπερσόνα της χώρας; Μετά του τότε συζύγου της βεβαίως ο οποίος σαφώς και αντιλαμβναόταν τον χαμό που θα προκαλούσε αυτό το φόρεμα που μόνο φόρεμα δεν ήταν αφού όπως βλέπετε, ούτε καν διαφάνιζε.

Ελένη Μενεγάκη: ‘Έχω ζήσει εποχές με επιτυχίες, με τρελά νούμερα τηλεθέασης, και εποχές που δεν ήταν όλα εύκολα και ωραία.’

ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΕΚΡΥΒΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Αυτή η εμφάνιση συζητιέται έως και τώρα, παρά το ότι έχουν περάσει όπως αντιλαμβάνεστε πολλά χρόνια!!!

Τότε η Ελένη συνήθιζε αυτού του είδους τις προκλήσεις και μάλιστα πολλές φορές τερμάτιζε την πρόκληση της στον αέρα τον τηλεοπτικό!

Από τότε ειδικά που το μπούστο της μεγάλωσε εντυπωσιακά, του δωσε και κατάλαβε! Το πόσο το έκανε επίδειξη, δεν περιγράφεται…ή καλύτερα γίνεται απόλυτα αντιληπτό, στις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν θα ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ πως ΒΓΗΚΕ ΒΟΛΤΑ ΓΥΜΝΗ, παρά μόνο αν δεις ΑΥΤΕΣ τις φωτογραφίες!!!

Όσο κι αν νομίζεις πως υπάρχει υπερβολή στον τίτλο, θα δεις πως δεν υπάρχει καθόλου! Ελένη είναι μόνο μία. Στις εκπλήξεις και στις προκλήσεις. Αυτό που έκανε θα μείνει στην Ελληνική σόου μπιζ ιστορία!

Ναι, βγήκε έξω ΓΥΜΝΗ και ΕΓΡΑΨΕ ιστορία!!!

ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ Η ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ!
Στην κυριολεξία. Τουλάχιστον για μερικά δευτερόλεπτα. Έπειτα, προσποιήθηκαν πως όλα βαίνουν ως συνήθως. Το ίδιο έπραξε και η κολλητή της και κουμπάρα της Νατασσα Θεοδωρίδου. Εκεί, εκείνο το βράδυ, δεν βρέθηκε ο μικρός του παραμυθιού.

Ελένη Μενεγάκη: Δεν θα ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ πως ΒΓΗΚΕ ΒΟΛΤΑ ΓΥΜΝΗ, παρά μόνο αν δεις ΑΥΤΕΣ τις φωτογραφίες!!!

Ελένη Μενεγάκη: ‘Έχω ζήσει εποχές με επιτυχίες, με τρελά νούμερα τηλεθέασης, και εποχές που δεν ήταν όλα εύκολα και ωραία.’

Έκανε πως δεν έβλεπε τίποτα το περίεργο! Το ίδιο έκαναν άπαντες. Και κει δεν βρέθηκε το παιδάκι του παραμυθιού!

…Η εμφάνιση συζητιέται ακόμα!!! Ξέρεις τι έιναι να πηγαίνεις σε μια εκδήλωση και να βλέπεις έτσι να σκάει μύτη η πρωτη τηεπερσόνα της χώρας;

Μετά του τότε συζύγου της βεβαίως ο οποίος σαφώς και αντιλαμβανόταν τον χαμό που θα προκαλούσε αυτό το φόρεμα που μόνο φόρεμα δεν ήταν αφού όπως βλέπετε, ούτε καν διαφάνιζε. Απλά, δεν έκρυβε τίποτα!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν θα ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ πως ΒΓΗΚΕ ΒΟΛΤΑ ΓΥΜΝΗ, παρά μόνο αν δεις ΑΥΤΕΣ τις φωτογραφίες!!!

 

Ποιος την ξέχασε! Κανείς απ όσους βρέθηεκαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση! Αυτή η εμφάνιση συζητιέται έως και τώρα, παρά το ότι έχουν περάσει όπως αντιλαμβάνεστε πολλά χρόνια!!!

Τότε η Ελένη συνήθιζε αυτού του είδους τις προκλήσεις και μάλιστα πολλές φορές τερμάτιζε την πρόκληση της στον αέρα τον τηλεοπτικό! Από τότε ειδικά που το μπούστο της μεγάλωσε εντυπωσιακά, του δωσε και κατάλαβε!

ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ…Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ, ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ; ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ!

 

Μετά από τόσα χρόνια βγήκε στην επιφάνεια εκείνο που κάποιοι – είναι αρκετοί – είχαν ακούσει πως ήταν το…κερασάκι στην τούρτα.

Όχι δεν χώρισαν εξαιτίας του Μάκη Παντζόπουλου όπως θα νομίζατε ίσως! Χώρισαν επειδή …δεν πήγαινε άλλο. Σε αυτό το σημείο κοντά σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται και η σχέση της Ελένης με τον Μάκη τώρα!

Επέτειο χωρισμού», όπως λέει και αγαπημένο τραγούδι, έχει την Δευτέρα η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος οι οποίοι κλείνουν 7 χρόνια από την ημέρα που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους…

Το θέμα αυτό σχολίασαν στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», οι οποίοι αποκάλυψαν και άγνωστες πτυχές του διαζυγίου καθώς και τον ρόλο του Πέτρου Κωστόπουλου όπου κανείς δεν γνώριζε…

Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΤΙ, ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ.

Μάλιστα όπως ανέφεραν, ήταν εκείνος όπου σύνταξε το δελτίο τύπου που έστειλε η Μενεγάκη και ο Λάτσιος στα μέσα για την ανακοίνωση του διαζυγίου τους…

ΟΜΩΣ ΤΟ «ΚΑΥΤΟ» ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

Όπως αποκάλυψε ο Θέμης Μάλλης, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος είχαν πάει διακοπές στην Μυτιλήνη, όπου εκεί ακολούθησε ένας απίστευτος καυγάς.

Η παρουσιάστρια έφυγε άρον άρον καθώς τα αίματα άναψαν, και πήγε με την κουμπάρα της Τζένη Μπαλατσινού στην Άνδρο για να ηρεμήσει… Και εκεί…… Γνώρισε τον Μάκη Παντζόπουλο όπου ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :