Hit enter after type your search item

Ελένη Μενεγάκη: Δεν θέλω να ξαναγίνω 25 χρόνων, ακόμα και αν μπορούσα!!!

/
/
img
Την Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε το επετειακό εξώφυλλο του «Down Town», για τα 21 χρόνια του περιοδικού, το οποίο «γιορτάζει» παρέα με το πιο πολυφωτογραφημένο πρόσωπο των τελευταίων δυο δεκαετιών ή αλλιώς «το φαινόμενο Ελένη».

Ελένη Μενεγάκη: Δεν θέλω να ξαναγίνω 25, ακόμα και αν μπορούσα!!!Ποζάροντας με εντυπωσιακή κατακόκκινη τουαλέτα, αυτοπεποίθηση που της χαρίζουν τα 20 plus χρόνια εμπειρίας της και σιγουριά από τα λάθη και τα μαθήματα, που έχει πάρει από τη ζωή, η παρουσιάστρια δίνει συνέντευξη στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, κάνει την αυτοκριτική της, μιλά για το παρελθόν της, για το μέλλον της και παραδέχεται πως ακόμα και αν μπορούσε να ξαναγίνει 25 ετών, δε θα χαλάλιζε για τα νιάτα όλα όσα έχει κατακτήσει, τονίζοντας πως… «τα κατάφερα καλά!»

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΠΟΖΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΑΤΣΟ ΜΕ ΝΑΖΙΑΡΙΚΟ ΜΑΓΙΟ

ΠΡΙΝ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΩ:

Στην ερώτηση τι θα ρωτούσε την Ελένη αν την συναντούσε πριν 21 χρόνια, απαντά:

«Πριν από 21 χρόνια δεν ήμουν σίγουρη για τίποτε. Ούτε για τη διαδρομή, ούτε για την πορεία μου, ούτε καν για μένα την ίδια, οπότε μάλλον θα τη ρωτούσα αν ήταν σίγουρη για τον δρόμο που έχει επιλέξει, για τον χρόνο, την ψυχή, την αντοχή, την διάθεση, την επιμονή και την υπομονή που απαιτούνται σε αυτή τη δουλειά. Δεν υποπτευόμουν πού θα φτάσω και σε καμία περίπτωση πόσο μακριά».

Ελένη Μενεγάκη: Σε κάθε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που ανεβάζει σου… μοστράρει και το ΣΤΗΘΟΣ της! {pic}

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ

Δυο δεκαετίες μετά, η παρουσιάστρια δεν κρύβει πως ο παλιός της εαυτός υπάρχει ακόμα:

«Εκείνο το κορίτσι υπάρχει ακόμα στην ψυχή μου και πολλές φορές βγαίνει μπροστά. Τα χρόνια πέρασαν, με μεγάλωσαν, με ωρίμασαν, μου έμαθαν πολλά, και το κυριότερο, χαίρομαι για την επιμονή και τις επιλογές μου, όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η δουλειά δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα ως προς τις ευκαιρίες, πάντα είχα. Από την άλλη όμως, δούλευα και ήμουν παιδί που άκουγε. Δεν μπήκα σε αυτή τη δουλειά προσποιούμενη πως τα ξέρω όλα, και αυτό με γλύτωσε από πολλές κακοτοπιές».

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΔΕΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΚΟΛΑΣΗ

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΜΟΥΝ 25 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ

«Δεν μου λείπει η τρελή ανεμελιά εκείνων των χρόνων. Την σκέφτομαι, την έζησα, την ευχαριστήθηκα ειλικρινά. Προχώρησαν, τα πήγα καλά πιστεύω και αν μου έλεγες να ξαναγίνω 25 δεν θα το έκανα με τίποτα».

Παπαράτσι Ελένη Μενεγάκη Οι ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ φωτογραφίες της σε πρώτη προβολή!

«ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΣΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΛΑΛΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ»

«Στη ζωή μου τα πράγματα έχουν φτάσει σήμερα στο σημείο που θέλω και προσωπικά και επαγγελματικά. Είμαι πολύ καλά, δεν ήμουν έτσι όταν ήμουν μικρότερη, αν και είχα πολλή ανεμελιά και χρόνο μπροστά μου για να δημιουργήσω, να πετύχω ή να αποτύχω. Τα πήγα μια χαρά και δεν θα ήθελα να ξεκινήσω πάλι από την αρχή, ακόμα και αν γινόμουν 25. Αυτά που έχω κατακτήσει δεν τα χαλαλίζω ούτε καν για τα νιάτα. Δεν λέω, ήταν υπέροχα, ερωτεύτηκα, διασκέδασα, γλέντησα, έπαιξα, όπως όλοι μας σε αυτή την ηλικία, αλλά δεν θέλω να το ξαναπεράσω. Τα κατάφερα καλά, είμαι ευτυχισμένη» δηλώνει η Ελένη, προσθέτοντας πως:

«Ο,τι λάθη έπρεπε να γίνουν, στο ορκίζομαι αυτά με διαμόρφωσαν. Όλα τα λάθη μου με έμαθαν πράγματα και πια δεν επαναλαμβάνω τα ίδια. Δεν λέω ότι δεν κάνω λάθη, απλώς το παίρνω το μάθημα μου».

….συνεχίζεται

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :