Ελένη ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Έσβησε τις ρυτίδες απο το ΠΡΟΣΩΠΟ αλλά ΟΧΙ απο τον… αγκώνα!!! φωτογραφίες

Η Ελένη Μενεγάκη μεγαλώνει και παρατήρησε ότι στο πρόσωπό της έχει….

Όταν μεγαλώνει κανείς, παρατηρεί ρυτίδες, μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, η Ελένη Μενεγάκη όμως παρατήρησε ότι έχει αποκτήσει στο πρόσωπό της,

κάτω ακριβώς από τα μάτια ένα μικρό φλεβάκι: «Έχω ένα φλεβάκι, που δεν το είχα, εκεί συσσωρεύεται η κούραση… Εγώ δεν έχω ευτυχώς μαύρους κύκλους, έχω παρατηρήσει τις πρώτες ρυτίδες… τα πρώτα ρυτιδάκια τα έχω κρατήσει γιατί….»!

Ελένη ΜΕΝΕΓΑΚΗ ρυτίδες

       

 

Η Ελένη Μενεγάκη δεν λέει μόνο την ηλικία της αλλά δεν διστάζει να χαμογελάσει και να δείξει τις ρυτίδες που έχει γύρω από τα μάτια της!

Η παρουσιάστρια έδειξε πώς βάζει την κρέμα της γύρω από τα μάτια και δεν δίστασε να πει τι κάνει όταν πηγαίνει στον καθρέφτη της!

Η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Με κοιτάζω και λέω μια χαρά είμαι στο πρόσωπο, συγχαρητήρια! Αλλά όταν γελάω τα βλέπω τα συγχαρητήρια…»! Και τι κάνει;

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Ψάχνω με το γέλιο μου να δω μέχρι που κατεβαίνει η ρυτίδα μου δηλαδή θέλω να πω όταν γελάμε βλέπουμε… δείτε την δικιά σας ρυτίδα χαμογελώντας στον καθρέφτη σας εκεί βλέπετε… εκεί δεν κρύβεται τίποτα»!
 

 

 

Η Ελένη δείχνει τις δικές της ρυτίδες γύρω από τα μάτια και μας άφησε άφωνους!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: